Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégám/haverom volt barátnőjét el lehet hívni randizni?
Figyelt kérdés
Igazából annyira nem jó haverom.
Nem esnék kétségbe ha megsértődne.
Csak fizikailag jobb kondiban van nálam és erősebb is mint én.
2020. júl. 31. 11:01
2/5 anonim válasza:
Mi köze a fizikai kondinak ehhez? Vigyed, érezd jól magad.
3/5 A kérdező kommentje:
"Csak fizikailag jobb kondiban van nálam és erősebb is mint én."
Arra utaltam,hogy inkább attól tartok,hogyha a csajt elhívom randira.
A haverom megcsapkodna emiatt.
2020. júl. 31. 11:08
4/5 anonim válasza:
#3 akkor legalább feljelentheted súlyos testi sértés miatt. Még meg is fejheted a bíróságon egy kis pénzzel.
5/5 anonim válasza:
Ezt én sem értem. A valóságban fel lehet jelenteni valakit, ha megver téged és ő azért börtönbüntetést is kaphat. Nem értem honnan jönnek ezek a megverős sztorik. Utána senki nem tesz feljelentést?
A másik, hogy vegyél akkor gázsprayt és mindig hordj magadnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!