Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fecabookon meg szoktam nézni egy kollégám story-ját, és be is szívecskézem sokszor. Ez nem tetszik a barátnőjének, és ma reggel rámírt, hogy szálljak le a pasijáról. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A kollégámmal semmi nincs közöttünk, nem is lesz. Amikor végigpörgetem a story-kat, nem szoktam megállni, és kihagyni bizonyos illetőket, hanem végignézem az összeset, és van, akinek a fotóját lájkolom is. De ezt nem azért csinálom, mert kikezdek bárkivel. A nő ebbe mégis többet lát.
Lehet-e olyat csinálni, hogy inkognitó módban használni a story-t, vagy ha már megnéztem, akkor visszavonom, amit láttam?
2020. máj. 1. 13:55
3/15 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy semmi nincs köztetek és nem is lesz, azért remekül sikerült kiválasztanod a Felnőtt párkapcsolatok kategóriát a kérdésed kiírásához:)
4/15 A kérdező kommentje:
Azért is hisztizik, mert megnézem a pasi story-ját. Pedig minden ismerősömét végignézem, nem csak az övét.
2020. máj. 1. 13:59
5/15 anonim válasza:
Nem. Azért hisztizik mert sokszor beszivecskézed. Ne tedd és a probléma megszűnik.
6/15 A kérdező kommentje:
#3 30+ évesek vagyunk. Ez az ő párkapcsolatukban igenis probléma. A kisebbségi komplexusait pedig a nő rám vetíti ki, szóval ettől a ponttól kezdve nekem is probléma. Ilyen alapon napi 30-an rámírhatnának, mert kb. napi 30 ismerősöm rak ki story-t, és én általában mindet végigpörgetem.
2020. máj. 1. 14:02
7/15 anonim válasza:
Csak közölte az asszony, hogy hol a helyed. Te pedig biztos elmondtad, hogy nincs semmi hátsó szándékod. Innentől kezdve nincs közöd az ő problémájukhoz.
8/15 anonim válasza:
Nem kell szivecskezni na, ilyen egyszerű. Neked nincs palid akinek szivecskezhetnél kedvedre?
9/15 anonim válasza:
Elmúltál már 16 sok évvel. Eleve nem kell szívecskézni, de ha erre külön megkérnek, akkor szó nélkül megteszed. Nem bonyolult, csak egy ilyen túlkóros kislánynak.
10/15 anonim válasza:
Mondd meg a barátnőnek hogy nyugodjon le, nem jön be a pasija, csak szimpatikus, és ne szivecskézz csak nézd a sztoriját ha érdekel a kollégád mint ember. Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!