Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve minden reggel a buszmegálló elött jön el egy srác és már az első pillanattól tetszik nekem hogy adjam a tudtára hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 21:01
1/6 anonim válasza:
Pl. köszönsz neki - ha visszaköszön, akkor eltudtok kezdeni egy beszélgetést.
2/6 anonim válasza:
Szólítsd meg! Pl.: már megint esik. Várom már a jó időt...
Ha úgyis állandóan találkoztok és nem akarsz nyomulni, lehet h párszor elég csak dumálni vele.
3/6 anonim válasza:
mindenképp köszönj, szólítsd meg. még az is kiderülhet, hogy ő meg azt gondolja, hogy már egy éve minden reggel ott áll a buszmegállóban az a helyes lány, hogy adjam a tudtára, hogy bejön nekem?
szóval csak bátorság.
4/6 anonim válasza:
nem fog totál hülyén rádnézni ha csak úgy odaköszönsz neki? én ezt nem merném megcsinálni, pedig pont ez van nálam is. köszönsz és aztán mi van?
5/6 anonim válasza:
Még senki sem lett amiatt lenézve ha köszön egy másik embernek, főleg ha nap mint nap látja reggel a buszmegálloban.. figyeld meg holnap reggel már ő fog előre köszönni :)
6/6 anonim válasza:
Nálam pont ez a helyzet és fiú vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!