Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha a férfi autóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a férfi autóval érkezett a randira, de utána nem vitt haza?

Figyelt kérdés
Még csak meg sem fordult a fejében.
2021. jan. 15. 11:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
74%
Sok gesztust ne varj a kapcsolatban. Viragot akkor vesz majd, ha "kotelezo" stb. En meg a foci vegen is megkerdezem azokat, akikrol tudom, hogy nem autoval jottek, hogy merre mennek, elvigyem-e oket egy darabon?
2021. jan. 15. 14:30
 32/43 A kérdező kommentje:
Jogos, de azért kapcsolatban még nem vagyunk. Ha így folytatja, nem is leszünk. :D
2021. jan. 15. 14:50
 33/43 anonim ***** válasza:
24%

Dehogy gáz!

Teljesen rendben van.

Én voltam úgy, hogy kocsival voltam, még el is kísértem a csajt a metróhoz, mondtam, hogy a másik irányba megyek, majd amikor felszállt, akkor visszasétáltam a kocsihoz.

Ronda volt mint a bűn, mit furikáztam volna?

2021. jan. 15. 17:16
 34/43 anonim ***** válasza:
22%

A választ csak ő tudja.

Vagy azt gondolta, hogy első randim meredek beültetni az autóba és a lány ezt tolakodónak venné.

Vagy azt gondolta, egy randi semmit nem jelent, nem köteles téged elvinni bárhová, majd ha egy fokkal komolyabbra fordul.

Nekem is volt ilyen, hogy kocsival érkeztem és nem vittem haza a lányt.

2021. jan. 16. 02:03
 35/43 anonim ***** válasza:
10%
Miért te nyújtottál bármit a randin? Miért kéne csicskulnia neked? Mi vagy te valami hercegnő? Nyilván levágta hogy ki akarod használni. Amúgy egyenlőség van, megoldod szépen és hazakotródsz.
2021. jan. 16. 07:08
 36/43 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem a válaszokat...

Első randi volt, azóta se beszéltek másikról, ergo kb 90% szerintem hogy nem akar semmit a csávó többet, mert nem jött be a csaj. Minek is foglalkozna valaki azzal, akitől nem akar semmit? Azzal csak feleslegesen kétes érzelmeket táplálna a lányba. Valaki írta hogy furcsa neki hogy ha nem tetszik akkor nem viszi haza, miért kéne? Ha számomra nem tetszik valaki, köszönöm szépen nem akarok tőle semmit soha többé. A maradék 10% hogy még tapasztalatlan és nem igazán tudja mit, és hogy kellene csinálnia, megkérdezhette volna.

2021. jan. 16. 08:24
 37/43 A kérdező kommentje:
Igazad van, azért is írtam, hogy azt hittem, soha többé nem is beszélünk, mert nem jöttem be neki. Majd pár órával később csak leírta, hogy nagyon tetszem neki. Hát oké. :D
2021. jan. 16. 09:16
 38/43 anonim ***** válasza:
38%
Megszólalt az incelek gyökérje (35-ös).
2021. jan. 16. 09:58
 39/43 anonim ***** válasza:
43%

36 Én írtam azt a kommentet. Egy másik kommentben azt is írtam, hogy akár egy ismerőst, bárkit hazadobnék aki 10 percre lakik. Ha meghívok valakit valahova, akkor pláne megtenném. Nem hiszem, hogy egy emberséges gesztus hamis reményt keltene bárkiben.

De nyilván az én hozzáállásom furcsa lehet azoknak, akik érdekemberként csak azoknak játszák meg az előzékeny embert, akikből valamilyen hasznot akarnak húzni.

2021. jan. 16. 13:14
 40/43 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem is az volt a gondolatom, hogy ilyen esetben illik elvinni a lányt, vagy legalábbis felajánlani. Viszont azóta már nem csinálok ilyet, mióta egy randipartnerem konkrétan leordított az utcán mindenki előtt, hogy szerinte én biztos csak rá akarok mászni a kocsiban...
2021. jan. 17. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!