Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a férfi autóval érkezett a randira, de utána nem vitt haza?
Dehogy gáz!
Teljesen rendben van.
Én voltam úgy, hogy kocsival voltam, még el is kísértem a csajt a metróhoz, mondtam, hogy a másik irányba megyek, majd amikor felszállt, akkor visszasétáltam a kocsihoz.
Ronda volt mint a bűn, mit furikáztam volna?
A választ csak ő tudja.
Vagy azt gondolta, hogy első randim meredek beültetni az autóba és a lány ezt tolakodónak venné.
Vagy azt gondolta, egy randi semmit nem jelent, nem köteles téged elvinni bárhová, majd ha egy fokkal komolyabbra fordul.
Nekem is volt ilyen, hogy kocsival érkeztem és nem vittem haza a lányt.
Nem értem a válaszokat...
Első randi volt, azóta se beszéltek másikról, ergo kb 90% szerintem hogy nem akar semmit a csávó többet, mert nem jött be a csaj. Minek is foglalkozna valaki azzal, akitől nem akar semmit? Azzal csak feleslegesen kétes érzelmeket táplálna a lányba. Valaki írta hogy furcsa neki hogy ha nem tetszik akkor nem viszi haza, miért kéne? Ha számomra nem tetszik valaki, köszönöm szépen nem akarok tőle semmit soha többé. A maradék 10% hogy még tapasztalatlan és nem igazán tudja mit, és hogy kellene csinálnia, megkérdezhette volna.
36 Én írtam azt a kommentet. Egy másik kommentben azt is írtam, hogy akár egy ismerőst, bárkit hazadobnék aki 10 percre lakik. Ha meghívok valakit valahova, akkor pláne megtenném. Nem hiszem, hogy egy emberséges gesztus hamis reményt keltene bárkiben.
De nyilván az én hozzáállásom furcsa lehet azoknak, akik érdekemberként csak azoknak játszák meg az előzékeny embert, akikből valamilyen hasznot akarnak húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!