Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a férfi autóval érkezett a randira, de utána nem vitt haza?
Nem gáz.
Lehet, hogy eddigi tapasztalata szerint a nők egy randi után még nem mernek beülni a férfi autójába. Pl. ha randizós korú lányom lenne, én is azt tanácsolnám neki, hogy inkább jöjjön haza busszal vagy gyalog, nem pusztul bele - és az a biztos.
Én 100%, hogy nem várnám el, hogy hazavigyen. Talán el sem fogadnám: ez sok mindentől függ. De ha egyáltalán tudja, hogy nem autóval vagyok, akkor maga a gesztus jólesett volna, ha egyáltalán megkérdezi, hogy elvihet-e. Én még fordított esetben is megtenném, ha szimpatikus volt a randi alatt, nem érezném magam hülyén, hogy most én hurcolászom: számomra ez természetes a mindennapokban is, ha valakivel jóban vagyunk és egy irányba megyünk, vagy nem túl nagy kitérő nekem. Vagy akkor is,ha tudom, hogy ő nagyon kacifántosan juthatna csak haza és mondjuk az idő is pocsék.
Szóval nem várnám el, de jelzésértékű volna a gesztus elmaradása.
Volt olyan barátom, aki nyaraláskor séta közben bevágódott egy pékségbe, és vett _magának_ pár dolgot. Meg sem kérdezte, hogy éhes vagyok-e, kérnék- e valamit,stb. Ledöbbentem. Minden kiadást feleztünk, már együtt éltünk akkoriban, vagyis soha nem vártam el, hogy eltartson, etessen - itasson - meghívjon, stb., de ezzel együtt is csak lestem, hogy ehhez mennyire kell s.ggfejnek lenni. Nem maradtunk utána már sokáig együtt - nem emiatt, de ez is segített meghozni a döntést.
Vagy végtelenül önző és magának való egy ilyen ember, vagy annyira "egyenlőségpárti", hogy fel sem merül benne, hogy ez az udvariasság, az előzékenység, a másikkal való törődés egy formája, vagy egyszerűen nem volt gyerekszobája. Esetleg nem akart nyomulósnak sem tűnni, hogy hazavisz és akkor "kötelező" a csók elköszönéskor, vagy esetleg nem akarta, hogy úgy érezd, ő elvárja, hogy behívd egy kávéra.... stb.
Döntsd el te, mi a valószínűbb, és hogy mennyire szimpatikus neked.
Esetleg - de ez nagyon meredek :D - akár beszélhetnétek is róla, hogy te azt hitted, nem voltál szimpatikus neki, mert meg sem kérdezte, hogy elvihet-e egy darabig, ezért most meglepődtél, hogy keresett.
Szerintem alap, hogy megkérdezi, hogy elvigyen-e, legalább valamelyik nagyobb csomópontig. Általában úgy is nemmel reagálnak főleg első randi után.
Aztán az is lehet, hogy egyszer jól pórul járt és 30km-t kellett autóznia :D
A lényeg akiben nincs meg ez az alapvető szívesség tétel utáni inger attól ne várj ezen a téren sokkal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!