Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a férfi autóval érkezett a randira, de utána nem vitt haza?
Figyelt kérdés
Még csak meg sem fordult a fejében.2021. jan. 15. 11:04
21/43 anonim válasza:
Én nem értem meg azt a hozzáállást sem, hogy ha azért nem vitte volna haza, mert nem tetszik neki. Egy rendes ember nem viselkedik így.
24/43 anonim válasza:
Tirpák szegény, de az illem tanulható, ez a jó hír. 😀
25/43 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy akkor biztos nem tetszem.
2021. jan. 15. 12:43
26/43 anonim válasza:
Az még rosszabb, hogy nem ajánlja fel, hogy elvisz, úgy, hogy ráadásul tetszel is neki! :)
27/43 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a helyzet, mert aztán megírta, hogy tetszem neki. :D Bár a találkozásról azóta nem esett szó.
2021. jan. 15. 13:10
28/43 anonim válasza:
Ha Neked is bejött, mindenesetre megérdemel még egy esélyt, mert lehet, hogy csak azért nem invitált az autójába, mert nem akarta, hogy mindenféléket gondolj, vagy hogy ne tűnjön nyomulósnak. A második randin ki fog derülni, hogy nyomi-e az ipse vagy csak túlkombinálta ezt az autó-dolgot. :)
29/43 A kérdező kommentje:
Köszi a sok-sok normális választ! :) Igazából, ha még egyszer elhív találkozni, akkor elmegyek, annyit esélyt még adok, de szerintem is elég nagy bunkóság ez.
2021. jan. 15. 13:58
30/43 anonim válasza:
Lehet körülményes a gyerek, aztán úgy logikázta magának, hogy manapság idegenek kocsijába első randin pláne nem szállnak be, így fel se ajánlotta...mondjuk ennyit megtehetett volna, de első randin szerintem ennyi baki még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!