Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznátok olyan lánnyal/pasival aki csak egy fejképet hajlandó küldeni nektek?
Ha interneten ismerkedtek, ragaszkodnátok ahhoz hogy a másik is küldjön magáról normális "egészben látható" képet magáról?
Vagy megelégednétek egy fej képpel.
Van egy lany akivel már 2 honapja ismerkedünk de mindig valami kifogást talál arra hogy miert nem akar egészben képet küldeni magáról. Azt mondja személyes taliban hamarabb benne van mintsem hogy képet küldjön magárol. Viszont en meg ugy vagyok vele az az egészséges ha azert előtte el tudjuk képzelni kihez is megyünk találkozni. Szerintetek?
8 al egyet értek. Megaztán 2 hónapja telefonon beszélgetünk. Minden nap.
Semmi bajt nem latok ebben. Videochatre szinten nem hajlandó.
Én sem videochat-elnék olyannal, akit nem láttam élőben.
Ti nem látjátok, hogy nem photoshopolt, normális képeken és videókon mindenki rondább, mint az életben? Előbb azt akarnám, hogy lásson 3D-ben, aztán videon. Egy csomó youtuber van, aki szemből olyan kis helyes, oldalról meg felismerhetetlen. Megvan az a kép Demi Lovato-ról, hogy mennyit számít a fény és a szög?
Borítékolható, hogy dagadt...
Egyébként mit csinálsz, hogy 2 hónap alatt még nem jutottatok el személyes találkozóig? Hívd el most hétvégén randira.
"Viszont, egy távolabbi alakos képnél ami pl telefonnal készült, abban kepet kapunk hogy is nézünk ki."
Mikor kövér voltam, 30 kiló feletti túlsúllyal, szemből tükörben vagy fotózva az látszott, hogy nagy mell, nagy csípő, szemmel láthatóan vékonyabb derék. Úgy tűntem, mint aki kicsit husi, de arányos. Viszont oldalról akkora hasam volt, hogy sokszor terhesnek néztek a buszon. Ezért nem hiszek a képeknek. És ebben nem volt semmi csalás meg photoshop, a fogyásomat dokumentáltam.
Biztos, hogy lenne jobb képe is.
Gyanús, hogy valami gond van.
Találkozni kell, gyorsan!
3.
Ennél kevesebbért is éltek már vissza képekkel. Sok a vicces kedvű vagy beteg lelkületű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!