Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott dolog első randira virágot vagy csokit vinni?
Figyelt kérdés
Kedves gesztusnak minősül, vagy korai lenne? Tudom, ez elég szubjektív, úgyhogy személyes véleményekre lennék kíváncsi.2021. jan. 11. 23:00
11/19 anonim válasza:
Nem irigylem fiatalokat en mar hozza szoktam maganyhoz.. most hirtelen nekik is adott elet egy kostolot belőle.
12/19 anonim válasza:
De draga volt meg orchidea. disz dobozba arultak.. ma meg utanad dobjak egy par ezer ft ert egesz novenyt
13/19 anonim válasza:
Szerintem korai. Nyűgözd le a személyiségeddel és a figyelmeddel. Legyen egy jó program és beszélgetés. Ha a program költségét állod (esetleg ha úgy vagytok, elviszed haza egy darabon, de sokan első randin azt se szeretnék), annyi elég.
Pont az a lényeg, hogy ne fogyjon el a figyelmességed a kapcsolat alatt se, ott több értéke van egy ilyen gesztusnak. Azt jelenti, hogy már "megszereztelek", de attól még ugyanúgy fontos vagy nekem, nem csak első randira hozok valamit, hogy lekenyerezzelek. Remélem, érted. Első randin te vagy az ajándék, az időd és figyelmed a másik felé.
14/19 anonim válasza:
Bemutatnam uj Alfa Romeo Gulia qv em neki
15/19 anonim válasza:
Vid el egy palyanapra Hungaroringre bereljetek egy jo sportautot.. elso
kozos elmenynek jo..
16/19 anonim válasza:
Első randir szerintem bőven elég, ha magát viszi az ember. Többedik randira, mikor ismered a másik ílését, már lehet ajándékozni, szép gesztus. De én pl nem szeretem a vágott virágokat, szukkulenteket gyűjtök. Egy cserepes Echeveria, Havorthia, Aeonium sokkal jobban megdobogtatja a szívemet, mint pár szál rózsa, vagy más egyéb. Csokit pedig nem eszem, maximum étcsokit nagy ritkán, mert laktóz intoleranciám van, így ha valaki hozna is, lepasszolnám másnak, mert nem ehetem meg.
17/19 anonim válasza:
helyszinmegvalasztas most nehezebb
18/19 anonim válasza:
Tescoba vagy mi van nyitva most? Turazni kemeny minuszokban
19/19 anonim válasza:
Az első randin a személyiségeddel kell, hogy lenyűgözd a másikat, nem ajándékokkal. Meg amúgy is, a virágot hova rakja szegény lány? Hurcibálja a kezében egész randi alatt? A randi végére már elhervad víz nélkül. Hideg időben meg lefagy a lány keze, ha nem bírja zsebre rakni, mert a virágot kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!