Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 évesen keves szextapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen keves szextapasztalattal kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Nagyon keson ero típus vagyok. 23evesen randiztam előszor. 26evesen volt előszor barátom, egy évig, de nem működött megfelelően. Foleg sex miatt.

Majd 28evesen volt a második barátom,vele rövidebb ideig voltam együtt. Semmi futokalandom nem volt.

A szex nagyon nehezen indult be mindkettőnél,mert en mindig féltem es egy fajta gátlás is van bennem.

Rettegek évek ota az ismerkedestol, mert ugy erzem, ebben a rohanó világban, ahol mindenki jol szexel csak kinevetik es ufokent neznek arra, aki nincs még tul ezen-azon. Teljesen befordultam.

Mar a görcs miatt sem merek ismerkedni. 30felett elvárják,hogy kisujjadban legyen minden es egy-ket randi utan menjen a sex.

Valoban jogos a felelmem? Tenyleg nehezen fogok kialakítani mar egy kapcsolatot? Elfutnak a pasik,ha egy olyan lánnyal találkoznak szembe,aki tapasztalatlan? Ez nagy hátrány?

2021. jan. 11. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
De szánalmas ez a sok nyálcsorgatás 😂😂😂 milyen érdekes hogy egyik úriembert sem zavarná ez. Azért mert abban a hitben vannak hogy majd ők bővítik a tudásod. Abban reménykednek hogy majd rájuk írsz hogy akarod a farkukat kedves kérdező... 😂😂😂 bohóctelep
2021. jan. 12. 21:47
 12/19 A kérdező kommentje:

Nyugi! Bennem is megfogalmazódott, hogy nem gondoljak komolyan, amit írnak. Vagy nem akarjak, hogy depresszioba essek, ugyis sok depressziósat termelt a mult ev. Vagy amit irtal, beprobalkoznanak. Elnézést a feltételezésért! De tenyleg a környezetemben amit tapasztalok es amit sajat bőrön is tapasztaltam, az pont nem az elfogadás, hanem a meg nem értés es az elmenekules.

Mindenki a legelobbi sexre vágyik, minél magasabb fokon, nem

Pedig az erzelmekre fókuszálnak..hisz az annyira “regi módi”. Azt gondoljak majd idővel

Ugyis alakul a kapcsolat. Ha meg nem, akkor keresnek újat, jobbat. :(

2021. jan. 12. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem agresszíven írtam a kommentem csak annyira álszent brigád vonult fel hogy nem lehet mellette elmenni. Én is férfi vagyok egyébként de nem kezdek el itt nyálazni mint ők... Egyébként nem te vagy a gáz hogy 30 évesen ennyi tapasztalatod van e téren hanem hogy ez így alakult. Hiába mondja mindenki hogy mi alakítjuk a sorsunkat, ez közel sincs így... Én 32 éves vagyok, szexuális tapasztalatom annyi van amennyit a fizetős nőknél felcsipegettem mert barátnőm még sosem volt. Tettem érte sokat, próbálkoztam, csak arra voltam jó hogy loholtassanak maguk után és mosolyogva hátranézzenek rám néha... Egyik másik iránt egy idő után még érzelmeim is lettek, volt hogy őszintén elmondtam magamról mindent megbízva a másikban, aztán mindezt a sárba dobták... Mindezt azért meséltem el hogy értsd, nem a te hibád feltétlenül az hogy így alakult az életed. Ehhez két ember kell és hiába teszel meg mindent ha a másik oldal nem kér belőle... Nem mondom hogy fel a fejjel meg hasonló közhelyek, mert egyrészt nem segít másrészt baromi idegesítő, harmadrészt én már feladtam hogy azzal bajlódjak hogy találjak valakit. Így engem nem is izgat a magam részéről az a kérdés hogy mit szólnak majd a tapasztalatlanságomhoz...
2021. jan. 12. 22:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy megosztottad velem/velünk! Sajnaljozni en sem fogok, mert abból en sem kerek! Nagyon nem szeretem, amikor csak szavakkal próbálnak életet lehelni belém, közben meg valszeg mindezek csak üres szavak.

Biztos sokat Hibáztam en is, hogy ideaig jutottam. Biztos volt olyan srac, akinek adhattam volna eselyt es most máshogy alakulna mindez körülöttem,de nem igy lett. Visszamenni nem tudok fizikálisan az időben, ebbol kell most a számomra legelőnyösebbet kihozni es neked is! En nem adtam fel a szerelmet, azt, hogy talaljak egy őszinte, kitartó sracot. Csak egyszerűen a felelmeim, a megélt tapasztalataim mind azt sugallják, hogy nehez lesz, hisz gátlástalan, érzéketlen emberekkel vagyunk körbe véve, tisztelt a kivetelnek!

2021. jan. 12. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen pontosan. A megélt csalódásaim és elkeseredésem az alapja annak a meggyőződésnek hogy nem lesz már senkim. Ahhoz túl sokat hintáztattak és túl szétmart az az érzés amit az ilyen esetek után éreztem. Valamiért nekem ez jár és bármit is próbálnék nem sikerülne. Nagyon el tudok emiatt keseredni de képtelen vagyok rá hogy tovább próbáljam. Megérteném ha amiatt nem sikerült volna sosem mert bunkó módon egyből azzal kezdtem volna hogy ágyba invitálom az illető nőt, de mindig normálisan kommunikáltam és ez sem volt jó. Innentől sz@rok bele. Majd az jó lesz valamire..
2021. jan. 12. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:

11,13,15. Azért csak kibukott a szög a zsákból, hogy a frusztrációd egy lúzert rejt :D

Semmi olyan szándék nem volt a kommentemben, hogy nyomuljak és ábrándozzak ilyeneken h majd itt egymásra találunk. Ha akarnék barátnőt vagy dugni valakit tudnék bármikor (ingyen!!), csak nem mindegy, hogy milyet.. Leírtam az igazat, tényleg nálam pozitív ha egy nőt nem húzták meg 50en előttem. Jelenleg kizárólag neten lehet ismerkedni, és szinte az összes nő ilyen 30-50-70 pasin túl van már akikkel ezeken az appokon lehet beszélgetni. Már bocsi, de ezek maradjanak meg inkább a prostizós magadfajtának. Én meg ha kell várok éveket egy nőre inkább akinek van tartása.

2021. jan. 13. 00:28
 17/19 anonim ***** válasza:
16#. Vársz éveket egy nőre? Mesélj még..
2021. jan. 13. 08:47
 18/19 moozygoo ***** válasza:
100%

11-es szerintem ezzel te vagy így....

Kedves kérdező,

A legnagyobb példa pont te vagy.

Ahogy nem minden lány olyan hogy egyből ugrik a brére, úgy a férfiak közt is vannak olyanok, akik nem trófeákat akarnak gyűjteni hanem társat keresnek.

Az ilyen embereket pont nem az fogja érdekelni hogy kevés a tapasztalatod

2021. jan. 13. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én csak egy kérdést tennék föl.

Szoktál maszturbálni?

Kérlek ne válaszolj nyilvánosan.

Viszont magadban igen.

A maszturbáció nem ördögtől való.Borzasztó sok gátlást felszabadít.Ott, akkor, csak Te vagy!

Nem kell attól tartani, hogy "bénázol"!

Ugyanakkor a későbbi szex során, amit a társaddal átélsz nagy "hasznát" fogod venni!

Nem az a lényeg, hogy 12-en lefeküdtek-e már Veled!

Hanem , hogy szereted-e csinálni!

Boldog órákat!

N/40 (házas, nem kérek privit köszi)

2021. jan. 16. 16:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!