Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak most? Megbeszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? Megbeszéltük a randit szerdára de nekem nem lesz jó.

Figyelt kérdés

Megjött a menzeszem ma este és akkor szerdan meg tuti erős lesz. Nekem 3. napon is erős szokott lenni, 2 óránként kell cserélni 🤦🏻‍♀️

Azt beszéltük meg hogy sétálni fogunk jó sokáig, majdnem olyan mint egy erdő ahova menni akar. És ott nincs WC hol cserélnék?

2021. jan. 11. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Ezt nem neki akartad? Mi közünk hozzá?
2021. jan. 11. 21:53
 2/12 Angel3000 ***** válasza:
10%
Szia! Ha nem fog fàjni a hasad, akkor kibirod, ha dupla betétet teszel oda!
2021. jan. 11. 21:54
 3/12 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki? Félek hogy megharagszik
2021. jan. 11. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Átteszed péntekre, mondod fáj a hasad és 1-2napig nem szeretnél randizni. Értelmes pasi leveszi az igazságot.
2021. jan. 11. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Még csak indokot sem kell mondani.

Sajnos kiderült, hogy mégsem jó neked a szerda, tegyétek át xxx napra (amikor már biztosan nem lesz gond neked).

De ha már jártok egy ideje, akkor nyugodtan megmondhatod az okot is. Nő vagy: úgy működik a tested, mint minden nőnek, nincs ebben semmi szégyellnivaló.

2021. jan. 11. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

"Megjött a menzeszem ma este és akkor szerdan meg tuti erős lesz. Nekem 3. napon is erős szokott lenni, 2 óránként kell cserélni. Át tudjuk tenni péntekre vagy hétvégére?"

2021. jan. 11. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez nagyon fura. Miért kellene emiatt lemondani valamit, pont ezt nem lehetne sehogy sem megoldani? Aki el akar menni egy lánnyal, azt a helyszín fogja a legkevésbé érdekelni, bárhová elmegy és bármennyi időre ha találkozhat a lánnyal. Bocsi, de nekem tuti kamu szagúnak tűnne, bár lehet csak magamból indulok ki, na meg lehet más korosztály is vagytok (kicsit tini kérdést idéző). Ha megkérnéd, hogy rövidebb időre találkozzatok és máshol, most inkább csak igyatok meg egy kávét és a sétát tegyétek át eggyel későbbre, akkor nem lenne oka rosszat sejteni és a randit sem kéne elnapolni. 🤷 Én nem nagyon érteném hogy mitől indokolt lemondani a találkozót csak úgy okok nélkül.
2021. jan. 11. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Dupla betét? Azt mégis hogy?
2021. jan. 11. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
7-es jól mondja, ha csak úgy logikus magyarázat nélkül mondod le az utolsó előtti napon, akkor azt bekavarásnak fogja venni. De persze teljesen érthető, hogy ha először mentek randizni és nem ismeritek egymást, akkor nem a menstruációdról akarsz beszámolót tartani egy még félig idegen fiúnak. Ne legyünk már naivak, ezt nem is tudom néhány válaszoló hogy akarta elképzelni :) Szerintem finoman vezesd fel, hogy most fizikailag nem vagy olyan jól ezért inkább nem most mennél az erdőbe sétálni, a többit pedig csak megbeszélitek.
2021. jan. 11. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Miért randizol olyan emberrel, akitől félni kell, hogy megharagszik, ha akármi közbejön?
2021. jan. 12. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!