Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Visszaírnál neki ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaírnál neki ezek után?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel egy helyre járunk edzeni, és össze szoktunk futni a teremben néha. Előfordul, hogy engem néz vagy rám mosolyog. Közös ismerőseink által már 1-2 mondatot is váltottunk, az ő kezdeményezésére, de semmi több. Be is jelölt még régebben - pár éve - FB-on, szoktunk egymásnak lájkolgatni. Most ugye zárva van a terem, szóval már egy ideje nem láttuk egymást. Írtam neki messengeren egy ürüggyel, válaszolt a kérdésemre, és aztán tovább ment a beszélgetés, aminek tökre örültem, mert nem csak egyszavas válaszokat kaptam, hanem úgy írt, mint aki tényleg akar beszélgetni, érdeklődik, új témákat hoz fel. Ezekből mind az jönne le, hogy érdeklem. VISZONT nagyon ritkán ír vissza, először fél-1 napig tartott, mire megnézte az üzenetemet, most legutóbb pedig már 3 napig tartott neki, mire visszaírt (azt hittem, már nem is fog írni)... pedig ő kérdezett, én csak válaszoltam. És a 3 napos késés után is úgy írt most, mintha mi sem történt volna, hosszasan reagált az írásomra, kedvesen, mosolygós szmájlikkal, bókolt is. Szóval minden jel arra utalna, hogy érdeklem, viszont az, hogy 3 napig nem válaszolt, egyértelműen azt jelzi, hogy nem érdeklem.:D Megkérdezni nem fogom, hogy miért ilyen későn írt, mert olyan viszonyban nem vagyunk, egyelőre csak felületes témákról beszéltünk. Azt sem tudom, van-e barátnője, lehet, együtt él egy nővel, fogalmam sincs. Annyit biztos tudok, hogy nagyon sokat dolgozik, mellette profi sportoló, tehát szabadideje nem sok van, de ezt a 3 napos visszaírást akkor is sokallom, azóta már képet is töltött fel magáról FB-ra. Az is eszembe jutott, hogy kis ideje volt, de hosszabban akart reagálni az üzenetemre, és azért váratott eddig, de a 3 nap akkor is rengeteg. A lényeg, hogy most agyalok, visszaírjak-e neki egyáltalán erre bármit is. Most nem kérdezett semmit, csak hosszan reagált az írásomra és picit továbbgondolta. Ha nem írok vissza egyáltalán, bunkó lennék, de ha visszaírnék, bénán érezném magam. Lehet, csak beszivecskézem a bókját és ennyi.(Ő is szívecskézett már nekem) Ti mit tennétek?
2021. jan. 10. 11:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is arra gondolok, hogy bír téged, kedves vagy, ha éppen nincs dolga vagy olyan kedve van akkor válaszolgat. Lehet hogy nője is van aki miatt nem tud/nem akar visszaírni.

Én a te helyedben (ha te többet akarsz) nem írnék neki többet vagy legalábbis lezárnám az adott témát hogy mégse legyen udvariatlan de nem dobnék fel újat.

Ha akar valamit, akkor majd keres.

2021. jan. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!