Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaírnál neki ezek után?

Szia,
Nem akarlak elkeseríteni, több éves tapasztalatból mondom, hogy ha három napig nem ír vissza, akkor írhat utána akármilyen hosszan, meg akármennyi emojival, nem számít. Ez az előszele annak, hogy egyszer csak nem válaszol többé. Én is mindig azzal áltattam magam, hogy biztos sok a dolga, de akit annyira érdekelsz, az megtalálja azt az 5 percet, akár a kádban feküdve, wc-n ülve, elalvás előtt, amikor visszaír neked.
Volt olyan is, akinél rá is kérdeztem, hogy nagyon elfoglalt mostanság, vagy van valami baj? Az volt a válasz, hogy ne butáskodjak, csak nagyon stresszes a munkája, de tök jó velem minden. Két nappal később közölte, hogy bocs de meggondolta magát:D

Én azt gondolom, hogy pont azért nem ír, mert egymásnak senkijei sem vagytok, és neki ez a felállás pont megfelel. Jó veled dumálni, beszélget, ha úgy adódik, de ennyi, nem több...
Ha ez a szint neked megfelel, simán folytathatod, ha esetleg nem, akkor kezdhetsz el agyalni rajta, hogy miképp vess véget neki, vagy esetleg tovább erőlteted mindazt, aminek jelenleg sok esélye nincs.

Nem dobnám az ismeretséget, de nem is nyomulnék, reménykednék.
Ki tudja. Lehet amúgy szivesen összejönne veled, de épp van barátnője. Vagy olyan dolog történt náluk, mondjuk családilag, ami elvonta az energiáját, és nem azzal akart traktálni egy számára még idegent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!