Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Visszaírnál neki ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaírnál neki ezek után?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel egy helyre járunk edzeni, és össze szoktunk futni a teremben néha. Előfordul, hogy engem néz vagy rám mosolyog. Közös ismerőseink által már 1-2 mondatot is váltottunk, az ő kezdeményezésére, de semmi több. Be is jelölt még régebben - pár éve - FB-on, szoktunk egymásnak lájkolgatni. Most ugye zárva van a terem, szóval már egy ideje nem láttuk egymást. Írtam neki messengeren egy ürüggyel, válaszolt a kérdésemre, és aztán tovább ment a beszélgetés, aminek tökre örültem, mert nem csak egyszavas válaszokat kaptam, hanem úgy írt, mint aki tényleg akar beszélgetni, érdeklődik, új témákat hoz fel. Ezekből mind az jönne le, hogy érdeklem. VISZONT nagyon ritkán ír vissza, először fél-1 napig tartott, mire megnézte az üzenetemet, most legutóbb pedig már 3 napig tartott neki, mire visszaírt (azt hittem, már nem is fog írni)... pedig ő kérdezett, én csak válaszoltam. És a 3 napos késés után is úgy írt most, mintha mi sem történt volna, hosszasan reagált az írásomra, kedvesen, mosolygós szmájlikkal, bókolt is. Szóval minden jel arra utalna, hogy érdeklem, viszont az, hogy 3 napig nem válaszolt, egyértelműen azt jelzi, hogy nem érdeklem.:D Megkérdezni nem fogom, hogy miért ilyen későn írt, mert olyan viszonyban nem vagyunk, egyelőre csak felületes témákról beszéltünk. Azt sem tudom, van-e barátnője, lehet, együtt él egy nővel, fogalmam sincs. Annyit biztos tudok, hogy nagyon sokat dolgozik, mellette profi sportoló, tehát szabadideje nem sok van, de ezt a 3 napos visszaírást akkor is sokallom, azóta már képet is töltött fel magáról FB-ra. Az is eszembe jutott, hogy kis ideje volt, de hosszabban akart reagálni az üzenetemre, és azért váratott eddig, de a 3 nap akkor is rengeteg. A lényeg, hogy most agyalok, visszaírjak-e neki egyáltalán erre bármit is. Most nem kérdezett semmit, csak hosszan reagált az írásomra és picit továbbgondolta. Ha nem írok vissza egyáltalán, bunkó lennék, de ha visszaírnék, bénán érezném magam. Lehet, csak beszivecskézem a bókját és ennyi.(Ő is szívecskézett már nekem) Ti mit tennétek?
2021. jan. 10. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nem akarlak elkeseríteni, több éves tapasztalatból mondom, hogy ha három napig nem ír vissza, akkor írhat utána akármilyen hosszan, meg akármennyi emojival, nem számít. Ez az előszele annak, hogy egyszer csak nem válaszol többé. Én is mindig azzal áltattam magam, hogy biztos sok a dolga, de akit annyira érdekelsz, az megtalálja azt az 5 percet, akár a kádban feküdve, wc-n ülve, elalvás előtt, amikor visszaír neked.

Volt olyan is, akinél rá is kérdeztem, hogy nagyon elfoglalt mostanság, vagy van valami baj? Az volt a válasz, hogy ne butáskodjak, csak nagyon stresszes a munkája, de tök jó velem minden. Két nappal később közölte, hogy bocs de meggondolta magát:D

2021. jan. 10. 11:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem udvarias akar lenni, de ettol tobbet ne varj.
2021. jan. 10. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy nem viszi túlzásba, vagyis nem igazán fontos neki a kapcsolattartás. Nyilván ennek sokféle oka lehet,de valószínű nincsenek (most) komoly szándékai.
2021. jan. 10. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben nem írnék. Anno, amikor a párommal megismeekedtem, mindig én hívtam. Aztán egyszer nem hívtam fel hétvégen, 2 nap múlva jelentkezett, hogy találkozunk e, mondtam, hogy fáradt vagyok, majd máskor. Na azok után már tepert.
2021. jan. 10. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Örök szabály.. ha akar valamit keresni fog. Persze jártam már úgy, hogy mindketten ezt hittük (utólag beszéltük meg) és ezért nem lett belőle semmi :D De itt láthatóan nagyon egyoldalú a dolog. Ha akar valamit nem hagyja napokig a választ.
2021. jan. 10. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy pont azért nem ír, mert egymásnak senkijei sem vagytok, és neki ez a felállás pont megfelel. Jó veled dumálni, beszélget, ha úgy adódik, de ennyi, nem több...

Ha ez a szint neked megfelel, simán folytathatod, ha esetleg nem, akkor kezdhetsz el agyalni rajta, hogy miképp vess véget neki, vagy esetleg tovább erőlteted mindazt, aminek jelenleg sok esélye nincs.

2021. jan. 10. 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi csak simán udvarias, barátságos, de nem akar tőled semmit.
2021. jan. 10. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor épp unatkozik, elővesz és ír neked. Ha belegondolsz lehetetlen, hogy valakinek ne legyen naponta 1 perce arra amit szeret/kedve van, ne áltasd magad.
2021. jan. 10. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
38%

Nem dobnám az ismeretséget, de nem is nyomulnék, reménykednék.

Ki tudja. Lehet amúgy szivesen összejönne veled, de épp van barátnője. Vagy olyan dolog történt náluk, mondjuk családilag, ami elvonta az energiáját, és nem azzal akart traktálni egy számára még idegent.

2021. jan. 10. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:
18%
Te milyen időközönként válaszolsz neki? Kb milyen témákról beszéltek? Magánélet?
2021. jan. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!