Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem is értem, ezt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is értem, ezt hogyan gondolja bárki is?

Figyelt kérdés
Ismerkedés alatt a férfi közli, hogy ő nem fog telefonálni, nem fog sokat irogatni messengeren, nem fog senkinek sem a "pincsije" lenni. Az ilyen az kit akar de tényleg?
2021. jan. 8. 15:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm, ez kedves. Amúgy nem kell sajnálni, régen volt, és van párom, akivel több év után újra összefutottunk.

Nem is az, hogy kijelentette, mit várjak vagy mit ne, még az se volt. Csak annyi, hogy más az ideálja, és ennyi. Azt se mondta el, hogy milyen, mit képzel el.

2021. jan. 8. 22:35
 22/24 A kérdező kommentje:
Felszínes ember volt az is, és téged is megmentett a Sors egy idiótától, és helyette lett egy szerető párod! A másik meg lehet még mindig a tökéletes hangú nőt keresi, és belevénült, magányos is. 😂
2021. jan. 8. 22:38
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
16-os vagyok, mielőtt megennétek, én sem gondolom jó fejnek az illetőt, de így megbotrànkozni a szövegén túlzás. Az a gáz hogy eleve ezzel indít a férfi, az elvárással amúgy nem lehet gond, persze csak férfiszemmel nézve
2021. jan. 8. 22:46
 24/24 anonim ***** válasza:

Az meglehet, bár ki tudja, hátha talált magának egy hasonszőrűt.

És ami furcsa volt, hogy gyakorló keresztény (katolikus) lévén egy keresztény társkeresőben bukkantam erre a fiatalemberre, tehát ő ott regisztrált. Én csak olvastam a hirdetéseket és válaszoltam néhányra. Persze, én is mondtam már másnak, hogy hagyjuk abba, de nem így, hogy két-három szó és egy perc után, köszönés nélkül faképnél hagyom.

2021. jan. 8. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!