Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem is értem, ezt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is értem, ezt hogyan gondolja bárki is?

Figyelt kérdés
Ismerkedés alatt a férfi közli, hogy ő nem fog telefonálni, nem fog sokat irogatni messengeren, nem fog senkinek sem a "pincsije" lenni. Az ilyen az kit akar de tényleg?
2021. jan. 8. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges ezen bosszankodni, inkább örülj neki, hogy az elején nyílt lapokkal játszott, és egyből kiderült, hogy ti nem egymást keresitek.
2021. jan. 8. 16:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Jó de azért az elképesztő, hogy az ilyen mégis kit vagy mit akar? Ő dolga persze, de találkozáskor ilyeneket mondani úgy hogy azt sem tudja még, hogy a másik milyen ember...
2021. jan. 8. 16:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen simán meg fog nyomorítani érzelmileg. Egy idő után azon fogsz rettegni, hogy épp mi miatt fog kiakadni.

És ha kiakad, majd vajon félrelép-e... és ha megteszi, majd nagypofával fogja hangoztatni, hogy dehát ő az elején elmondta, hogy mire számíts....

2021. jan. 8. 16:38
 14/24 A kérdező kommentje:
Jaja, és ezt csak a nagyyon buta nők nem veszik észre. Én totál ledöbbentem, kb menekültem a találkozóról, mert ezt a stilust vhol agresszívnek is találom.
2021. jan. 8. 16:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
ez egy idióta, ne is foglalkozz vele.
2021. jan. 8. 17:46
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

De örülök hogy ti nők milyen szépen megtaláltátok egymást a hülyeségeitekkel. Szép látni ahogy egyik a másik alá adja a lovat egy olyan dologban amin csak ők botránkoznak meg.

Szívből remélem azért a kérdező még képes lesz feldolgozni ezt a traumát, hogy a férfi kikötött volna neki pár dolgot! Azért bele ne őrüljön egészen ebbe na!

2021. jan. 8. 22:25
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Az ismerkedés alatt a találkozást, vagy az előtte folytatott írást, levelezést kell tekinteni? Persze, semmiképp nem helyes ez a viselkedés, akár találkozó, akár levelezés. Vannak ilyen alakok, természetesen lányban is. Nagyra vannak a semmire, fene tudja.

Akkor erre varrjanak gombot, velem mi történt (még 10 éve). Pár levélváltás a fiatalemberrel - ő is, én is harminc egynéhány éves -, és megbeszéltünk egy találkozást. Közben hívott, merre járok, mondtam, mindjárt odaérek. Amint meglátott, közölte, hogy neki más az ideálja, és hogy megijedt a hangomtól(!). Kicsit mélyebb, de nem vészes, nem hallott például Karády Katalinról vagy Amanda Learről? Ezután köszönés nélkül sarkon fordult és elment. Én csak lestem, mert a levelek alapján többet néztem volna ki belőle. Úgy fél percig tartott ez az egész. Emlékezetes egy találkozó volt, mit ne mondjak!

2021. jan. 8. 22:28
 18/24 A kérdező kommentje:
16-os! Én sosem indítottam azzal senkinél sem, hogy elvárom ezt és ezt, hiszen nem üzletet kötök, hanem párkapcsolatot.
2021. jan. 8. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:
16-os válasz téves, mert lánynál sem elfogadható ez a viselkedés. Senkitől nem szép, ha ennyire nagyra van magával, legtöbbször a semmire. A beképzelt, felfuvalkodott ember nem rokonszenves a normális többségnek.
2021. jan. 8. 22:31
 20/24 A kérdező kommentje:
17-es, sajnálom. Az ilyen előre bejelentem hogy mit ne várj tőlem emberek azok, akik a másiktól mindent elvárnak. Bolondok.
2021. jan. 8. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!