Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is értem, ezt hogyan gondolja bárki is?

Az ilyen simán meg fog nyomorítani érzelmileg. Egy idő után azon fogsz rettegni, hogy épp mi miatt fog kiakadni.
És ha kiakad, majd vajon félrelép-e... és ha megteszi, majd nagypofával fogja hangoztatni, hogy dehát ő az elején elmondta, hogy mire számíts....

De örülök hogy ti nők milyen szépen megtaláltátok egymást a hülyeségeitekkel. Szép látni ahogy egyik a másik alá adja a lovat egy olyan dologban amin csak ők botránkoznak meg.
Szívből remélem azért a kérdező még képes lesz feldolgozni ezt a traumát, hogy a férfi kikötött volna neki pár dolgot! Azért bele ne őrüljön egészen ebbe na!

Az ismerkedés alatt a találkozást, vagy az előtte folytatott írást, levelezést kell tekinteni? Persze, semmiképp nem helyes ez a viselkedés, akár találkozó, akár levelezés. Vannak ilyen alakok, természetesen lányban is. Nagyra vannak a semmire, fene tudja.
Akkor erre varrjanak gombot, velem mi történt (még 10 éve). Pár levélváltás a fiatalemberrel - ő is, én is harminc egynéhány éves -, és megbeszéltünk egy találkozást. Közben hívott, merre járok, mondtam, mindjárt odaérek. Amint meglátott, közölte, hogy neki más az ideálja, és hogy megijedt a hangomtól(!). Kicsit mélyebb, de nem vészes, nem hallott például Karády Katalinról vagy Amanda Learről? Ezután köszönés nélkül sarkon fordult és elment. Én csak lestem, mert a levelek alapján többet néztem volna ki belőle. Úgy fél percig tartott ez az egész. Emlékezetes egy találkozó volt, mit ne mondjak!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!