Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is ertem hogy gondolja?
Barátnőm tesójáék 22evesek ugyanannyi ideje vannak együtt mint mi 5éve.
Tegnap mesélték barátnőmnek hogy felveszik a csokot meg jöhet a gyerek meg a házasság kicsit később.
Erre barátnőm mondja hogy nekünk is még kéne beszélni ma ezeket mert h ők fiatalabbak és úgy gondolkodnak már komolyabb lépéseken..oke h szó volt már a gyerekről stb.de én mondtam h egyelőre legyen lakás meg némi tartalék nem akarok ha nem muszáj nagy terhet a nyakamba venni ami az anyagiakat illeti. Kb 3ev és a fundamenta lejár, tehát az könnyebbe tenne az életet addig meg tudunk élni spórolni mivel nem kell albérletet fizetni.. Akkor minek vegyek hitelt addig a nyakamba?
Úgy érzem mintha ez egy lenyegtelen beszelgetes lenne mint pl.mi legyen a vacsi..
A múltkor olvastam itt, hogy valakinek a babaváró lesz az önrész a csokhoz. Csak gratulálni tudok, egyik hitellel a másikat, aztán mindkettő gyerekvállaláshoz meg el-nem-váláshoz van kötve, olyan dolgokhoz, amiket nem igazán tudsz kontrollálni. Bravó.
Szerintem mondd el ezt neki. Hogy persze, beszélgessünk erről állapítsuk meg a távlatot, döntsünk egyezzünk meg, de akkor legyen az az egyezség. Érvelj neki. Sajnos nőtársaim hajlamosak begolyózni, amikor azt látják, hogy más nők "babáznak" (mintha valami játék lenne...), és akkor ők is azonnal akarnak, mert irigylik. Ebbe ne menj bele. Ez legyen racionális döntés.
Nem mi hanem tesójáék akarják fel venni..
Szerencsére van a családomnak egy üres lakása.
Te nem gondolod komolyan ezt a kapcsolatot. Csak hülyíted szegény nőcit.
Üres lakással, albi fizetés nélkül 30 körül már természetes, h nagyobb dolgokat csináljátok együtt. 22 évesen még korai persze, de nektek már nem.
És h h nincs tartalék, ha nincs albi, nem is értem. Na mindegy. Szerencsére nem az én palim vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!