Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem is értem, ezt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is értem, ezt hogyan gondolja bárki is?

Figyelt kérdés
Ismerkedés alatt a férfi közli, hogy ő nem fog telefonálni, nem fog sokat irogatni messengeren, nem fog senkinek sem a "pincsije" lenni. Az ilyen az kit akar de tényleg?
2021. jan. 8. 15:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nőt aki szintén így gondolkodik. Elég neki heti 2 dugás és kész.
2021. jan. 8. 15:32
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ez ebben a stílusban hangzott el, és nem csak te szűrted le így?
2021. jan. 8. 15:33
 3/24 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy őt max 3-szor lehet megsérteni, és utána megszakítja a kapcsolatot. Megsérteni pedig változó dolgokkal lehet, tehát nem is az hogy vkinek van egy két gyenge pontja. Komolyan ennyi irreális elvárás, feltétel... a másik alap igényeit sem adják meg az ilyenek.
2021. jan. 8. 15:34
 4/24 A kérdező kommentje:
Szó szerint azt mondta amit leírtam! Én le is voltam döbbenve, hogy az Atya Úristennel van dolgom?
2021. jan. 8. 15:35
 5/24 anonim ***** válasza:
36%
Hát - gondolom, akkor azzal megsértenéd, hogy nyelvtanilag helytelenül fogalmaz (már ha ez szószerinti idézet). Ha stilizáljuk a dolgot, még akár meg is tudnám érteni, mit akarhatott, de lehet, hogy kissé nárcisztikus/antiszociális, s nem az lehet, amit én gondolnék
2021. jan. 8. 15:44
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem teljesen normális elvárások, a női elvárásokhoz képest pláne

Természetesen ez felháborító egy nőnek, de ezért nincsen párom nekem sem

28/f

2021. jan. 8. 15:44
 7/24 A kérdező kommentje:
Eleve hogy egy kalap alá rak mindenkivel minden nőt, az már gáz. En sem azt mondom randin hogy nem akarom hogy kihasználj, mert ha így állnék hozzák, miért akarnék kapcsolatot bárkivel is?
2021. jan. 8. 15:50
 8/24 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kérdezö: van önbecslésed?
2021. jan. 8. 15:52
 9/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem találkozom vele többet, ez nem is kérdés, csak ledöbbentett hogy az ilyen mégis kinek hiszi magát?
2021. jan. 8. 15:56
 10/24 anonim ***** válasza:
28%

zsák és foltja, mond ez neked vmit?

ő + - -os ember, neki egy - + -os kell. Akkor lehet boldog...

2021. jan. 8. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!