Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha ismerkedési fázisban, már csaknem kimondjátok, hogy jártok, virágküldő szolgálattal kapnátok egy virágot?

Figyelt kérdés

2021. jan. 7. 16:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Zavarna.
2021. jan. 7. 18:20
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A gesztust alapból értékelném, de még nem ért véget a válásom, így azért nem jönne ki jól. Ha ez nem lenne, akkor biztos örülnék, mert gondolt rám és időt szánt erre, illetve vette a fáradtságot. Amúgy nem igazán szeretem a virágot, engem úgy tudna jobban levenni a lábamról, ha egy szar napom után mondjuk azzal lepne meg, hogy eljön hozzám, mondjuk egy csokival 😃
2021. jan. 7. 18:25
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
hat oszinten engem az ilyen gesztusok annyira nem hatnak meg, kicsit kinosnak is ereznem, olyan eroltetett.
2021. jan. 7. 18:48
 14/27 anonim ***** válasza:
44%
Én nem nagyon szeretek virágot kapni, mert egyrészt úgyis elhervad, másrészt randiról hazavinni...Annál nincs kiábrándítóbb. Végig kínlódni ott vele, á olyat semmiképpen. De egy ilyen futárost úgy szeretnék már nagyon régóta, de senki nem küld nekem!😥Mondjuk soha nem veszek fel kaputelefont és ajtót se nyitok, ha nem várok senkit, szóval valószínűleg meg se kapnám😂
2021. jan. 7. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én növény mag csomagnak is nagyon örülnék. Még csak most tanulom a növényekről a gondoskodást de egyik kedvenc hobbim. Szóval lehet zöldség vagy gyümölcs,virág, dísznövény vagy gyógynövény vagy fűszer mag az utóbbi kettőnek még inkább örülök, de fülig érne a szám mert gyűjtöm. Pl. Egyik bakancslistám egy óriás fenyő mag. 😂

Pl. Ami szerintem különleges a jerikói rózsa! Ha valami különlegeset akarnak küldeni az itt gondolkodó srácok. Pl. Én egyszer ilyen növényt is szeretnék.

2021. jan. 8. 07:23
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Sőt egyszerű mezei virág magnak is nagyon tudok örülni. 8-as válaszoló vagyok aki a 15-ös és 16-os választ írta.
2021. jan. 8. 07:25
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
14-es ha futár hozza akkor tudni fogja a mobil szamod. Mobil számot adnak neki tehat a mobil szamodon keresnének. Nekem is rendelt már testverem es az en mobilomat adta meg. Mivel igy mukodik a futarszolgalat. De pl. Ilyen helyzetbe jo ha a szerelmes kuldemenyhez a kuldo irat oda egy megjegyzest vagy egy ajandek lapocskat hogy tudja akinek kuldik ki kuldi mert ijedteben vissza is kuldheti akinek kuldik mert ugy ijeszto is tud lenni ha nem tudja ki az.
2021. jan. 8. 07:31
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja amugy nekem nem viragkuldo szolgalattal rendeltek de a menetén nem változtat hogy olyankor a mobil számot is meg kell adni mert hogy érje el akinek küldik.
2021. jan. 8. 07:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Javitom magam nem kotelezo a telefonszama annak akinek kuldik, testverem igy is rendelt mar csomagot nekem meg amugy is mint amit elobb irtam. De aki kuldi annak a mobil száma kell hogy a futar tudjon szólni és mikor ott a futar akkor a kuldo keresi mobilon csak jó ha tud róla legalabbis arrol hogy vmiert legyen otthon ekkor es ekkor.
2021. jan. 8. 07:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Biztos jól elvitatkoztatok jó sok a hozzászólás. Szóval 20 embert nem zavarna különösebben, 3 igen. Sok puszi!
2021. jan. 8. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!