Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan virágküldő szolgálatok vagy üzletek, amikre az interneten is rá lehet bukkanni valamilyen adatbázisban, vagy egyenként, de fizetni a virágszállításért személyesen lehet az üzletben?
Egy lányt szeretnék meglepni egy csokorral a születésnapjára.
Nincs bankszámlám mert 16 éves vagyok. Találtam két fizetési módot, de nem tudom megoldani a rózsaszín csekkes, vagy az átutalásos módszerrel, mivel azokhoz kell bankszámla is, vagy pedig azt hiszem szülő segítsége, viszont én nem szeretném ebbe bevonni a szüleimet, mert személyes az ügy.
Tehát ezért kellene olyan hely, ahol ilyen üzleteket tudok találni, mert úgy akarom intézni, hogy bemegyek a boltba, és ott leadom a rendelést, hogy kinek kell, és kifizetem ott helyben az árat is. Vagy valami létező könyv, ilyesmi, ahol össze vannak gyűjtve?
Szerintem ahol van csekkes, vagy átutalásos fizetési lehetőség is, ott van készpénzes is. Feltéve, hogy a bolt, amit választasz nem csak webshop, hanem üzletük is van. Holnap hívj fel egy párat telefonon (neten, google-n keresgélj), és kérdezz rá.
A virágüzletnek az a lényeg, hogy ki legyen fizetve biztosan.. és a készpénzes fizetés mindig a legjobb.
Sok sikert..és szerelmes Valentin-napot!
www.vietnam.com original,fresh,egzotic flowers always day
Kerékpáros futár elég megbízható és nem is drága,csak időigényes.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!