Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándító, ha a randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, ha a randin látszik valakin, hogy nincs önbizalma, zavarban van?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7.Én hozzátenném, hogy én szeretem ha egy csaj zavarba tud hozni.
2021. jan. 7. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:

a kerdesben benne van, hogy latszik az elso randin. ha nem tudod elviselni, hogy valakinek ez kiabrandito, minek teszed fel a kerdest?

nem azt jelentene, hogy mi ‘akkora kiralyok vagyunk’, az egszseges onbizalom nem azt jelenti, hogy az ember el van szallva magatol es nagykepu, hanem hogy tudja, mennyit er, tisztaban van az erossegeivel es gyengesegeivel es dolgozik rajtuk. akirol elso talalkozasnal sut ez a ‘bocs hogy elek’ mentalitas, az szamomra felnott emberkent taszito.

tinikent en is ilyen voltam, de huszas evei elejere, kozepere jobb esetben kinovi ezt az ember. persze magyarorszagon midenki nagykepu gyokernek van titulalva, ha nem szidja magat, itt valahogy meg mindig divat, ha minden szarnak elhordod magad, nehogy veletlenuuuul egoistanak tunj.

2021. jan. 7. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Én életunt vagyok de mások szerint vicces, és értelmes, de hát valamivel el kell ütni az időt, és mivel életunt vagyok azt hiszik hogy van önbizalmam csak rossz az önértékelésem ha ezt elmondom..
2021. jan. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!