Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is kiábrándító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kiábrándító?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel ismerkedek.

Nem vagyok híve hogy a FB-on éljük az életünket,de az utóbbi időben feltűnt hogy a leányzó nagyon dolbálgatja a sziveket meg a puszikat egy másik egyénnek.

Ami leginkább feltűnt hogy 48 éves a csóka és szószerint sz@ros gatya van neki kirakva profilképnek. Ejha mondom "ennyi jutott szellemileg?" A kiszemeltem viszont 26 éves.

Nekem nagyon rosszul esett amikor megláttam mert a lánnyal kapcsolatban is felvetődött bennem a kétely hogy "úristen ne már pont egy ilyennel?" Meghogy "neki ez jelentheti a színvonalat?"

2021. jan. 5. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Lehet, hogy csak poénból küldi ezeket. Néhány fb reakció önmagában semmit nem jelent. De rákérdezhetsz, hogy sokszor látod, ki ez a pali. Csak nehogy a csaj kiröhögjön, hogy a nagybátyjára vagy féltékeny...
2021. jan. 5. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem tetszik, akkor ismerkedj massal. Miert kell errol kerdest kiirni? Te a FB helyett a GYK-n eled az eleted?
2021. jan. 5. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Egyik dolog az, hogy lehet a rokona is az a férfi. A másik pedig, hogyha mégsem, neked akkor sincs jogod számonkérni őt. Majd ha elköteleződtél mellette és felvállalod őt, akkor joggal leszel féltékeny. Mellesleg ez ugyanúgy nem jelent semmit, mint amikor ti szivecskézitek a qrvák segges fotóit.
2021. jan. 5. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ez nekem még akkor is kiábrándító lenne, ha tényleg rokona.

Szerintem fogd fel úgy, hogy az FB-nek hála megspóroltál egy csomó időt, és hamar kiderült, hogy a leányzónál ez a színvonal. Te keress normálisat.

2021. jan. 5. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
32%

Es te a facebook alapjan iteled meg az embereket?

Bevagtad a durcit, mert egy "sz@ros gatya" tobbet er nalad, es ide jottel, hogy korusba szidjuk azt, akirol te sem tudsz semmit...ahogy mi sem.

2021. jan. 5. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha ezt a kérdést egy nő írta volna ki, akkor most ő lenne a hisztis hárpia.
2021. jan. 5. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem nem az a resze erdekelne hogy kinek a megosztasat lajkolja. De ha valami nagyon alpari tartalmat, vallalhatatlant, akkor az mar mindent elmondana rola, es ezert nem kene a csaj.
2021. jan. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!