Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mikor döntötök úgy, hogy az 1. randit ne kövesse 2? Mit tud csinálni a lány, ami kiábrándít belőle?
Bocsi, én lány vagyok, de nekem egyszer egy fiú azt írta, a demiért kérdésemre, hogy túl szeleburdi vagyok.
Valójában izgultam és igen, kicsit szétszórt voltam.
1 es szerintem ez pont jo :)
Nekem az nem jon be ha a csaj tul merev, nem nevet, eleg vicces csoka vagyok, mindenbol viccet csinalok es nevetes nelkul az eletem kb semmit se erne.
Az se jon be ha a csaj tulsagosan kotodni akar, latszik rajta h elkeseredett nagyon part szeretne talalni.
Az se ha a csajon latszik hogy tul erzekeny, voltam egyszer egy olyan randin ahol a csaj azt mondta h sokat szokott sirni, ereztem rajta hogy mar csak a jelenletemmel felkavarnam a kicsi kis vilagat, nem jott at abszalut az hogy vele szembe tudnank szallni a vilaggal
Nálam olyan még nem volt, hogy az első randi végén ne tudtam volna, hogy a másik felet nem akarom többet látni.
Nagyon sok dologgal el lehet rontani egy randit, főleg a viselkedéssel. Ha odajön egy köntösben, kócosan az sem érdekel, de ne késsen, érezzem rajta hogy neki is fontos a randi nem csak nekem. Legyem rám kíváncsi ahogy én is rá, érdekelje amit mondok és ne szakítson félbe folyamatosan. Ezekre én is nagyon odafigyelek, mert a kölcsönös tisztelet nagyon fontos. Akin azt érzem hogy színészkedik, megjátssza magát, flegma, azt otthagyom.
1: Hát nem tudom ő milyen nőt kereshet akkor, ilyen tök merev karrierista dominát? Minden lány szeleburdi és zavarban volt akivel randiztam, el képzelni nem tudom ez hogy lehet kizáró ok, ponthogy inkább aranyos.
Amúgy konkrét példa: kiderült hogy barátja van, csak éppen rossz volt a kapcsolatuk és feltérképezte a terepet. Mondanom sem kell megmondtam neki hogy akkor hagyjuk. Tiszteletlenségnek éreztem magam felé, és az akkori barátja felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!