Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Van olyan, hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan, hogy tetszik nektek egy lány, de mégsem mertek lépni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel elég jól elvagyunk. Sok olyan dolog van ami alapján azt hihetem, hogy tetszem neki, de mégsem lép semmit. Olyan lehet, hogy nem is fog attól függetlenül, hogy tetszem neki? Mit kellene csinálnom?
2010. aug. 13. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges :D Nincs mit :D Hajrá-hajrá :D
2010. aug. 13. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha idősebb vagy, akkor BIZTOS, hogy hátráltatja és ezért nem mer lépni. Egy kicsit vedd kézbe a dolgokat, aztán engedd őt érvényesülni.

25/f

2010. aug. 13. 22:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Csak tényleg én is nagyon besz*ri vagyok. Semmi ötletem nincs, hogy miket mondhatnék neki, hogy történjen valami :S Megmondani tuti nem mondanám meg, mert az túlzás lenne. Utalgatni meg nem tudom hogyan lehetne...
2010. aug. 13. 23:08
 14/14 A kérdező kommentje:
És még valami, bár ez lehet az én hülyeségem (az önbizalomhiány miatt) de tudom ki volt az előző barátnője, és hát elég szép csaj. Barna hajú, barna szemű, alacsony lány. Míg én magas vagyok, szőke hajú, világos szemű. Ráadásul nem is tartom magam nagy számnak, és az a lány viszont nagyon szép. És sokszor eszembe jut, hogy mi van ha nem is tetszem neki, csak bebeszéltem magamnak és minden közeledés tőle csak haverkodás...
2010. aug. 13. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!