Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan, hogy tetszik nektek egy lány, de mégsem mertek lépni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel elég jól elvagyunk. Sok olyan dolog van ami alapján azt hihetem, hogy tetszem neki, de mégsem lép semmit. Olyan lehet, hogy nem is fog attól függetlenül, hogy tetszem neki? Mit kellene csinálnom?2010. aug. 13. 22:08
1/14 anonim válasza:
várja a visszajelzést, vagy kezdeményezz te.
2/14 anonim válasza:
Fél a besüléstől.Ha nem tetszik neked,akkor mi van?
Ha tetszik, utalj rá.
4/14 A kérdező kommentje:
De mégis mit mondjak neki? Randizni nem merném elhívni, nem vagyok olyan. Sőt, elég nyuszi vagyok...Mert mi van ha én égek? :S
2010. aug. 13. 22:11
5/14 anonim válasza:
És akkor mi a f*sz van ha égsz ba*meg... egy normális csaj már azt díjazza ha oda mész hozzá kezdeményezni... odamész - szia, nincs kedved beszélgetni, félrehívod és beszélsz vele valamiről aztán a végén elhívod valahova. mi ebben olyan nehéz?
6/14 A kérdező kommentje:
De én a lány vagyok. Nem jön le a kérdésből? :D
2010. aug. 13. 22:16
7/14 anonim válasza:
Nem olvastam el a kérdést xD Bocsi. :D de ha tetszik valaki és nem megy oda hozzád akkor vagy te nem tetszel neki vagy félénk. ha "tökös" csaj vagy akkor picit várj ha nem mozdul akkor menj oda hozzá te.
8/14 A kérdező kommentje:
Jól van, semmi gond :D
Hát az tuti hogy kedvel. De hogy csak mint kedves ismerős, vagy tényleg bejövök neki ezt nem tudom eldönteni...
Pl ha beszélgetünk akkor mi az amit mondhatnék neki? Amiből rájöhetek, hogy tényleg tetszem neki? És amire ha az lesz a válasza, hogy nem, akkor nem jövök ki rosszul? :D :S
2010. aug. 13. 22:27
9/14 anonim válasza:
Hát szerintem hívd el RANDIRA. Próbálj meg bókolni neki, aranyos lenni hozzá, és ha nem veszi észre h sült galamb repül felé akkor egy h*lye f*sz :D (bocsi). De viszont ezt is csak óvatosan. Engedd h picit őis férfi legyen és azért ne add oda egyből magad :D
10/14 A kérdező kommentje:
Hmmm, jól van. Az már megvan, hogy aranyos vagyok vele :D
Amúgy zavarban mikor beszélgetünk ez látszik rajta, szóval lehet nem ismerne elhívni valahova... Meg idősebb vagyok nála 2 évvel. Talán ez is hátráltatja, bár ki tudja.
Köszi a választ ;)
2010. aug. 13. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!