Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívnátok el úgy randira egy lányt, hogy a bátyja határozottan megkért hogy ne merészeld?
Felnőtt kapcsolati rovat. A bátyjának itt nem oszottak lapot.
Viszont ha annyira töketlen vagy, hogy ezt nem tudod megoldani, akkor rossz hírem van. A bátyusnak van igaza
Elhívod és kész. A bátyját meg leütöd, ha közbeszól.
18/F
17 éves és a pizsama alatt nem visel melltartót?
Valaki nagyot fog koppanni, amikor randira hívja a csajt, aki vagy észre sem veszi, hogy mit okoz, vagy csak a szokásos tinilányos "próbálgatja a körmeit" műsort nyomja, de az első komoly szóra menekülni fog.
Jah, és még egy tanács! Kevesebb poresz! Akkor nem fogsz mindenben jelet vélni, amit egy nő csinál.
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én még életemben nem vettem pizsi alá melltartót, legalább éjjel alvás közben legyek már kényelmesen.
Most így ezt a kérdést olvasva csak remélni tudom, hogy senki nem értette eddig félre akivel esetleg pizsiben találkoztam, vagy ha igen... szegény, pizzafutárok 😄
8: valóban semmi köze... de a húgom mellől én is zavartam el pár nyikhajt.
Utólag azt mondja, hogy szerencsés volt.
Nincs köze hozzá mekkora szűz kurv4.
Dugd meg ha tetszik, de szerintem itt buktad a barátságot a haveroddal.
Melyik éri meg jobban neked, azt te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!