Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek határozottabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek határozottabb?

Figyelt kérdés

Ket hete randiztam egy fiuval eloszor,elmentunk autozni es beszelgettunk. Nagyon jol ereztuk magunkat es hazafele megbeszeltuk,hogy talalkozunk meg. Ahogy hazaertunk mielott kitett adtunk egymasnak puszit es igy valtunk el. Sajnos o hetelt most es nem tudtunk talalkozni,de napi szinten beszelunk azota is,ahogy tudunk. Kb 3 napja nem hagy hogy talalkozzunk,de ugy hogy menjek fel hozza,foz kajat es aludjak ott. Na en erre mondtam,hogy neeem,ugyis tudom mi lenne a vege es felek,hogy most mar o is csak ki akar hasznalni es csak arra hajt es nem akarok egy ujabb csalodast magamnak.( Persze lehet o lenne a kivetel,de erre eleg keves eselyt latok🤣)

Mondtam h talalkozzunk mashol,de arra azt mondta h ide a varosba nem szeret kijarni,ahol lakik. De egyszeruen nem erti meg,hogy meg nem akarok felmenni hozza azota se....nekem ez gyors,pedig nagyon tetszik. Ti mit tennetek?

2020. jún. 29. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem legfeljebb egy vacsorát megengedhetsz de ne aludj ott. Nincs a városon kívül olyan hely ahová el lehetne menni? Akkor nem lehetne kifogása,hogy a városban vagytok. Így ismeretlenül nekem az is megfordult a fejemben,hogy attól fél hogy valaki majd meglát titeket és azért nem akar a környéken mászkálni,de ha tévedek akkor bocsi. ^^ Ha tényleg szeret akkor a lakásán és a környékükön kívül más hely is van,vigyen el arra,ha megsértődik és a fejedhez vágja,hogy még arra sem vagy hajlandó,hogy felmenj hozzá,ebből látszik hogy nem is szereted stb stb szóval próbál benned bűntudatot ébreszteni,na akkor csak kiakart használni. Olyan nincs hogy ne lehessen ezt a találkozást máshogy megoldani szerintem.
2020. jún. 29. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Számomra egyszerű,meg akar ... nem akar feleslegesen időt húzni. Hetel =ha most nem akkor ,még 1 hetet kell várni vagy 2őt.
2020. jún. 29. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező de ez a srác 99% hogy csak meg akar d.gni mondom ezt férfiként. Komolyan veszed ezt a dumát hogy "nem szeret kijárni a városba"? Ez konkrétan röhejes. Plusz gondolj bele hogy ha ez igaz is lenne, az is azt jelenti hogy annyi energiát nem akar rád forditani hogy kiugorjon pár órára beszélgetni, főleg hogy autója is van. Aki a második randihoz is lusta az szerinted később milyen lesz?

Mondjuk arra is 99%-ot adok hogy is felmesz hozzá és meg is leszel, ordít a kerdesedbol hogy úgyse tudsz ellenállni.

2020. jún. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!