Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés, és hogyan legyek határozottabb?
Miért kéne kitartanod mellette? Ha nem működik, tovább kell lépni. 18 vagy könyörgöm. Ha neked ez így nem jó, mert tapad, mint a matrica (szerintem nekem is sok lenne a pasi), akkor állj ki elé, hogy keressen mást, aki hasonló habitusú. Van férfi, aki hasonlóan igényel én-időt. Meg kell találni, aki illik hozzád. A pénzügyet meg nyilván rendezd vele.
30n
Ja igen, az ilyen mártíralkatok már csak ilyenek. Mint egy gyerek az anyjával, szimbiózist akar a kapcsolatban és vannak olyan hülyék, hogy mindenkit hanyagolnak ezért. Aztán ha te "önző" vagy (úristen, akarsz én-időt, meg a barátaiddal találkozni, mily botrány!), akkor megy a lelkiterror.
Ismét leírom. 18 vagy. Komolyan ebben akarsz poshadni? 30 évesen sem lennék hajnaldó, pláne nem olyan fiatalon, mint te!
Na és hány évet akarsz elpazarolni az életedből arra, hogy sajnálatból szenvedj mellette? Mert ez jobb sosem lesz, sőt, ez még csak a kezdet. 2 év múlva lesz szíved bántani, amikor már önbecsülésed se marad, mert annyira lehúz? 5 év múlva esetleg?
Ő is ezerszer könnyebben túlteszi magát rajtad most, mint ha még tovább húznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!