Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés?
Mivel benne vagyok a helyzetben, ezért nehezen látom reálisan, hogy mit tanácsolnék másnak. Ebben kérném a segítségeteket.
A párommal lassan négy éve veszekszünk (5 éve vagyunk együtt, első évben nem gondoltam problémának), hogy minden évben elmegy egy családi nyaralásra, amire nem vagyok meghívva (nyilván fizetném a költségeket, de a párom anyukája nem akarja, hogy menjek se én se a párom öccsének barátnője). A párom szerint ez teljesen rendben van. Tényleg én reagálom túl? Ilyenkor mindig elbizonytalalnodok, hogy van-e értelme folytatni, közös lakást venni és egyebek, mert mindig azt látom bele, hogy nem szeretné, ha része lennék a szűk családjának. Melyik része túlreagálás és meddig normálisak az érzelmeim? Mit kéne tennem ebben a helyzetben? Szó nélkül elengednem? Szakítani? Kihisztizni, hogy mehessek?
"Kihisztizni, hogy mehessek?"
Ugye a kérdés ezen része nem komoly?
Egyéb családi programokkal mi a helyzet? Ha ott nincs gond, akkor semmi probléma. Ha csak erre a családi programra nem akarnak meghívni, akkor fogadd el. Sosem értettem, hogy miért kell mindig a másik seggében lenni és miért nem lehet teret adni egy kapcsolatban.
Szóval a párod öccsének a barátnője az elmehet a nyaralásra, te meg nem.
Szép.
És a párod szerint ez így rendben van.
Szerintem sincs rendben, a párod szülei elég nagy tahók, és ha még a párod is melléjük áll, nem melléd, nyugodtan kiadhatod az útját, ha ezt nem érti meg, mert egy nagy bunkó ő is.
#4 A kérdező azt írta, hogy se ő nem mehet, se az öccse barátnője..
"se én se a párom öccsének barátnője"
"Szóval a párod öccsének a barátnője az elmehet a nyaralásra"
Ő se mehet, csak elfelejtett vesszőt írni.
Elég fura helyzet, úgy tűnik szoros kapcsolatban van a családjuk. Ez nem a téradásról szól amúgy, hanem hogy mennyire tartja őt a párja a családja részének és mennyire mer szembeszállni a szüleivel.
A kérdés hogy ezen kívül vannak-e családi összejövetelek és azokon mi a helyzet? Mész vele? Elfogadnak? Ha igen, akkor mondhatjuk túlreagálásnak, egyszerűen ilyen a kapcsolatuk és évi egyszer tartanak egy szűkebb eseményt. Nem hiszem, hogy ez gond lenne.
Ha nincsen más összejövetel, akkor érdekesebb a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!