Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés, megérné új életet kezdeni, ha itt rosszul érzem magam?
Szerintem menj még pár kört ezzel a pasival, mert ahogy én látom, még egyelőre erre a kapcsolatra tök felesleges alapozni.
Az se biztos, hogy ebből lesz bármi is, aztán ott leszel egy idegen városban, távol minden ismerőstől és családtagtól. De ugyanez a helyzet akkor is, ha pl. egy-két év után ér véget.
Válts munkahelyet, ha neked így nem jó, és kifejezetten poztív, ha hajlandó vagy akár költözni is, ha találsz egy jó állást. De akkor ne csak olyan hely legyen, hogy jó lesz, amíg nem találsz mást, hanem tényleg álmaid állása.
Boldogtalan nem a lakhelyed miatt vagy, hiába költözöl el, ezt a csomagot vinni fogod magaddal.
Most azon is hiába lovagol bárki, hogy mások bezzeg ezer kilométert is áthidalnak, ha szeretik egymást, csakhogy itt még szerelemről szó sincs, és ha nem tudtok rendszeresen találkozni, akkor mindegy, hogy milyen messze van jelenleg. A távkapcsolat valóban nem könnyű kenyér, ne csodáld ha a pasi is visszaretten tőle. Majd kiderül, hogy mennyire akar téged. Ha már az elején visszavonulót fúj, nem érdemes miatta neked átköltözni az ország másik felébe.
Inkább első lépés legyen egy jó munka, esetleg költözés, és helyben próbálj meg találni olyan párt, akivel nem a neten verődtök össze. Akivel találkozhatsz, meg tud ölelni, át tud ugrani hozzád reggelire, vagy átszaladhatsz hozzá egy tányér sütivel.
Én pont ezért nem ajánlom neked, hogy a neten ismerkedj, egyrészt a távolság miatt, másrészt a neten bárkivel gyönyörűen el lehet beszélgetni és manipulálni is nagyon könnyű.
Költözni ne költözz az ő városába, mert ha meg nem jön össze a dolog, állandóan véletlenül összefutsz majd vele és nem tudod elfelejteni.
Írtad, hogy mennyit sérültél a 4 éves kapcsolatod miatt,lehet kicsit magad kellene rendbehozni, mielőtt belevágsz egy új dologba. Kicsit élj, legyél a barátaiddal, sportolj, tanulj valamit,bármi.
Az nagyon jó ötlet,hogy új fejezetet kezdj valahol máshol,ha a jelenlegi környezeted nem tetszik.Nem nyavalyogni kell,hanem lépni a boldogság felé :) Pipa.
De az,hogy pont abba a városba költözz,ahol egy olyan pasi él,akivel eddig 1x találkoztál,és akinek már az is probléma,hogy 2 órára laktok egymástól...én majdnem annyit utazok minden nap egyetemre,plusz vissza.Ha igazán érdekelnéd,akkor ez nem jelentene neki problémát.Nem szabad ilyen gyorsan megbízni valakiben és feladni az eddigi életed miatta,mert abból megint nagy csalódás lehet...ez nagyon elhamarkodott és gyerekes dolog lenne.
Egyébként érződik rajtad a szeretethiány,de ezzel sok pasit el lehet riasztani.Előbb tedd rendbe az önértékelésed,sportolj,bulizz,barátnőzz,tanulj,fejleszd magad...egyszóval éld a SAJÁT életed,érezd jól magad a bőrödben és majd rádtalál a szerelem,mikor a legkevésbé várnád :) De ne keresd görcsösen,mert tudod,nagy erőlködésnek szarás a vége :D
20L
"arra fele lenne munka is, olyan, ami érdekel, és vannak ott is ismerőseim meg barátaim, rokonaim is élnek ott, szóval nem lennék egyedül. Másrészt nem is egyedül költöznék oda. "
Ez, illetve a tény, hogy a jelenlegi környezetedben nem érzed jól magad és úgy érzed, hogy visszahúz, nekem már önmagában elég lenne a költözéshez. Hiszen nem égetsz el hidakat, ha nem jön be, még vissza tudsz menni, nem? Bátraké a világ, szerintem vágj bele.
Mindezt a pasitól teljesen függetlenül, akár kihátrál, akár nem, ezt majd az idő eldönti. Fogd fel ezt úgy, mint egy löket, ami végre motivációt ad ahhoz, amire eddig is vágytál :) Sok sikert.
"de eltűnt, és mondta, hogy bizonytalan a jövőnket illetően, mert keveset tudnánk találkozni"
Ez alapján azt mondom ne akarj tőle semmit.
Azt a találkozás előtt is tudta hogy messze laktok egymástól, amkor miért akart találkozni? Itt más van a háttérben, lehet nem is tettszel neki annyira mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!