Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinaljak ezt a lanyok?
Figyelt kérdés
Kiraknak valami kepet, ahol kint van a melluk, es ha bármiféle visszajelzest ad ezzel kapcsolatban a ferfi, legyen az akar visszafogott is, elkezdenek hisztizni. Akkor mi a banatert kell kirakni azt a retkes mellet?2020. dec. 29. 20:52
11/14 A kérdező kommentje:
Fogd mar fel, hogy arról beszélek, mikor egy kep kajakra arról szól, hogy tessék, milyen mellem van. :D
2020. dec. 29. 21:04
12/14 anonim 

válasza:

"majd kiesik a melltartobol es epp hogy elfedi a mellbimbod az a melltarto"
Te miért foglalkozol ilyen proli csajokkal? Miért dícsérgeted őket?
Nekem egy csaj sem háborodott fel sosem, ha megdícsértem őket, igaz nem is az ilyen proli közegben mozgok, ahogy a nők sem.
13/14 anonim 

válasza:

Oh, most olvastam a hetes kommentedet, kérdező. Most akkor melltartós képet tett ki? Az más. Én azt hittem, csak egy sima kivágott ruhát, ami ugye nagy mellekkel kihívóbbnak tűnik, mint kis mellekkel. Na mindegy.
14/14 anonim 

válasza:

Vegyél fel egy feszülős boxert, amiben láthatóan áll a bré.
Küldd el neki, és várd te is, hogy az arcodat dícsérje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!