Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ezt miért csináljátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok ezt miért csináljátok? miért jobb ilyenkor a hazugság?

Figyelt kérdés

tavaly volt egy esetem amikor netes ismerkedés után személyesen találkoztunk 3x, persze jöttek a kifogások,sok a munka stb, kértem a csajt személyesen,hogy ha van valaki más van mondja meg, semmi baj, szó nélkül távozom, erre ő: higyjem el nincs senki, majd 2 napra rá egy facebook poszt buktatta le,hogy van. Most ugyanebben vagyok, másik lánnyal, kérdem,hogy van-e valaki vagy velem van-e a baj mivel nem igen beszélünk már egy ideje. Személyesen kértem,nyugodtan mondja meg, nem harapom le a fejét de tudnom kell és ha baj van velem vagy más srác van , lelépek csendben többet nem keresem, erre Ő : nincs senki, ne találjam ki ami nincs, stb....ennek ellenére mégsem beszélünk, találkozunk utóbbi hetekben....

Kérdem én: miért nem lehet őszintén elmondani ha van valaki más? miért jobb húzni az időt és a másikat kétségek között hagyni?

Ha nekem nem kellene egy lány inkább azt mondanám neki,hogy van már valaim,hogy lerázzam végre és nem áltatnám még tovább....nem értem a nőket!

2020. aug. 17. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Érezni rajtad az erőszakosságot, akarnokságot, zsarnokságot.

Már az írásod alapján.Itt a hiba, ezt nem merik neked megmondani neked a szemedbe. Akár nőről, akár férfiről is van szó akivel szemben vagy.

2020. aug. 17. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarod "belebeszélni" a lányba (ebbe a második lányba), hogy van valaki más? Simán lehet, hogy nincs neki más, még jelölt sincs más, csak te nem jössz be neki. (Persze ezt is megmondhatná, de mint tudjuk, elég cifrán és sokféleképpen szoktak a pasik erre reagálni.)
2020. aug. 17. 16:46
 3/13 A kérdező kommentje:
kedves 1es, akkor rosszul érzed! életemben nem bántottam még senkit sem és nem is fogok, egyszerűen csak érdekel az igazság, de ha van jobb ötleted,hogy kel megkérdezni írd le,
2020. aug. 17. 16:46
 4/13 A kérdező kommentje:
2es, nem akarom belebeszélni, én kérdeztem már mindent tőle csak a kifogások jönnek, lehet én nem jövök be neki, de azt is nyugodtan megmondhatja. Másik probléma amit te is írsz, miért gondoljátok azt ti nők,hogy ha nemet mondtok vagy őszinték lesztek egy férfival akkor az agyonver titeket? ez egy baromság!
2020. aug. 17. 16:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3 Lehet, hogy nem bántottál senkit, de tapintható az agresszió nálad.
2020. aug. 17. 16:54
 6/13 A kérdező kommentje:
de miben láttok itt agressziót? nem értem, teljesen korrekt és őszinte vagyok, nem káromkodok,nem ordibálok, stb....
2020. aug. 17. 16:59
 7/13 anonim ***** válasza:

6 Egyszerűen érezni. Nem lehet jobban megfogalmazni.

Azért szóltam, hogy tudj javítani-mert ez a hiba. Ezért lépnek vissza.

2020. aug. 17. 17:08
 8/13 A kérdező kommentje:
7 es köszi, csak nem tudom hol kellene javítani, hogy lehetne
2020. aug. 17. 17:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy a második lánynál tényleg nincs senki a háttérben, nincs is semmi baja, csak te nem jössz be neki. Persze mondhatod, hogy ezt is nyugodtan megmondhatná és te elfogadnád, de nem mindenki ilyen.

Egyrészt ott van az az opció, hogy bár nincs veled baja, de nem akar tőled többet, viszont nem is szeretne megbántani. Van aki jól viseli a visszautasítást és van aki nagyon rosszul. A másik, ami a talán a nyomósabb érv, hogy szerintem a legtöbb lánynak/nőnek vannak rossz tapasztalatai ilyen téren. És most nem kell szélsőségekre gondolni, nem attól fél, hogy majd agyonvered, de azért az is elég kellemetlen tud lenni, ha a férfi emiatt elhordja mindennek vagy zaklatni kezdi stb. Nekem mindkettőhöz volt "szerencsém", de legalább olyan nem volt, aki erőszakoskodott volna. Pedig mindig kedves voltam és sose bunkón utasítottam vissza. Nyilván nem mindenki ilyen, de ha már pár ilyenbe belefutsz, óvatosabb leszel.

Csak hogy konkrét példát is írjak, hátha így jobban megérted a női oldalát a dolognak. Legutóbb mikor leszólítottak, egy srác jött oda hozzám az utcán, bemutatkozott, mondta hogy szimpatikus vagyok neki és megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem kávézni vele. Teljesen normálisnak tűnt, udvarias volt. Azt válaszoltam, hogy köszi, de nem, van barátom (tényleg van). Erre hirtelen teljesen megváltozott, elkezdett csúnyán beszélni velem, mondta, hogy biztos csak kamuzom meg persze, hogy itt válogatok, látszik is, hogy milyen hülye kis rib.c vagyok. Nyilván nem igaz, így nem is vettem magamra, de el nem tudod képzelni milyen kellemetlen volt. Főleg mikor még egy másik járókelő is elkezdte nézni. Bevallom kicsit meg is ijedtem, hogy vajon meddig megy el, mert látszott, hogy nagyon felhergelte magát, de szerencsére miután befejezte a mondanivalóját, elment.

Én elhiszem, hogy te sose csinálnál ilyet és nagyon remélem, hogy ritka azért az ilyen, de azért na, egy ilyen "élmény" után azért máshogy állok a témához.

2020. aug. 17. 17:21
 10/13 A kérdező kommentje:

kedves 9 es, köszi a választ, érthető amit írsz. Szerinted ebből a lányból,hogy szedjem ki,hogy én nem jövök be neki?

Fura ez de valahol azt érzem bejövök neki valahol azt,hogy nem, amikor legutóbb találkoztunk nagyon örült nekem és ezt többször el is mondta.

2020. aug. 17. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!