Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ezt miért csináljátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok ezt miért csináljátok? miért jobb ilyenkor a hazugság?

Figyelt kérdés

tavaly volt egy esetem amikor netes ismerkedés után személyesen találkoztunk 3x, persze jöttek a kifogások,sok a munka stb, kértem a csajt személyesen,hogy ha van valaki más van mondja meg, semmi baj, szó nélkül távozom, erre ő: higyjem el nincs senki, majd 2 napra rá egy facebook poszt buktatta le,hogy van. Most ugyanebben vagyok, másik lánnyal, kérdem,hogy van-e valaki vagy velem van-e a baj mivel nem igen beszélünk már egy ideje. Személyesen kértem,nyugodtan mondja meg, nem harapom le a fejét de tudnom kell és ha baj van velem vagy más srác van , lelépek csendben többet nem keresem, erre Ő : nincs senki, ne találjam ki ami nincs, stb....ennek ellenére mégsem beszélünk, találkozunk utóbbi hetekben....

Kérdem én: miért nem lehet őszintén elmondani ha van valaki más? miért jobb húzni az időt és a másikat kétségek között hagyni?

Ha nekem nem kellene egy lány inkább azt mondanám neki,hogy van már valaim,hogy lerázzam végre és nem áltatnám még tovább....nem értem a nőket!

2020. aug. 17. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy minden nőnek, aki életében utasított már el férfit van rossz tapasztalata. Még ha valaki hangoztatja is, hogy nyugodtan mondjam el neki, ha nem tetszik/más tetszik stb, nem fog bántani, nem fogja zavarni, stb, az ilyen csávók is undorító, esetleg agresszív módon képesek reagálni, ha hallgatok rájuk és elmondom, hogy mi van. Ha nem is a szemembe mondta a mondanivalóját, de minimum a rokonokon, ismerősökön keresztül minden ilyen pasitól visszajutott hozzám, hogy mekkora szemét, mocskos rbncqrva vagyok, amiért nem tudtam értékelni egy olyan kedvesrendessrácot, mint ő.
2020. aug. 17. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdeklődik, nem kérdez vissza és csak tőmondatokban válaszol, sokszor azt is csak hosszabb idő után, akkor egyértelműen nem jössz be neki. Ha ezek közül egyik sincs, még akkor is lehet, hogy csak barátként tekint rád. Ez főleg akkor állhat fent, ha nem társkeresőről ismered, szóval nem konkrétan ismerkedés céljából beszélgettek. A szándékairól inkább ne faggasd, főleg ne úgy, ahogy a fenti kérdésedben írtad. Ha randira hívod és simán igent mond, akkor bejössz neki, talán ez a legegyszerűbb módja. (Ha meg valami olyat mond, hogy mostanában nagyon elfoglalt és nem ér rá, de konkrét időpontot nem ír, hogy mikor lenne jó, akkor az egy burkolt nem.)
2020. aug. 17. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Én velem is ezt csinálják a férfiak. Én is ezt fogom tenni
2020. aug. 17. 19:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!