Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak elfelejtett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak elfelejtett válaszolni vagy nem tudja mit írjon?

Figyelt kérdés

Na szóval, annyi van hogy 3 napja ráírtam egy srácra Tinderen aki elég normálisnak tűnik és Hokizik (tegnap mondta hogy most szeptemberben szerződtették le rendesen, szóval most csak hokizik) ami nálam elég sok plusz pont. Instára átmentünk írni mivel jött nekem egy képpel mivel pár dologgal "becsapott" (szerinte csak viccelt) és tovább írogattunk. Tegnap írtam neki 2 hosszabb üzenetet amiben leírtam hogy annak ellenére hogy elég félénk vagyok, saját magam is meg tudom lepni különböző kihívásokkal (a személyiségeinkről beszéltünk) és mondtam hogy van mikor kijön belőlem a "főnökösködős" énem is. Erre annyit írt hogy ez nagyon cukin hangzik. Én reggel 6 körül egy rémálomból felkelve írtam neki hogy 'miért.. cuki?😂' ezt azóta látta is de nem írt. Reménykedem hogy azért mert ugye reggelente edzése van és hogy délután viszont ír, bár őszintén nem tudom meghatározni mennyire érdeklem őt. Egész jót írogattunk tegnap szerintem, ha nem akart volna akkor úgyse írt volna vissza.

Viszont ha holnapig nem ír akkor írok neki hogy ha ennyire nem jövök be neki akkor legalább mondja meg, mert nálam a kommunikáció fontos. Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam 🙂

22l

2020. dec. 29. 13:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Eleg kovetelozonek hangzik amit irnal neki. Dumaltatok kicsit de, nem tartozik neked semmivel. Masreszt egy nepszeru, jo kulseju, instazo , tinderezo hokis srac beszelget egyszerre min 10 csajjal, ne legyel naiv hogy te vagy az egyetlen.
2020. dec. 29. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

"ha holnapig nem ír akkor írok neki hogy ha ennyire nem jövök be neki akkor legalább mondja meg"

Utána meg azt írod, nem is az eseted, de legalább írogattatok.

Akkor most ki ver át kit? Te amúgy fogyatékos vagy? Fuu na ezért nem érdemes netes társkeresőre menni, mert ilyen fogyik vannak, mint a kérdező, össze-vissza beszél, teljesen logikátlan.

Felháborodik ha pár óráig nem ír neki a srác, pedig amúgy nem is tetszik neki...

2020. dec. 29. 14:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Elején bejött, aztán viszont pár dolgot írt ami nem tetszett. Mindegy, látom ti nem értitek 😂🤦🏽‍♀️
2020. dec. 29. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező a válaszaidból lejön, hogy gyerekes vagy. Kiírsz egy kérdést, mert a srác néhány órája nem ír vissza, de neked annyira amúgy nem jön be, mert írt pár dolgot. Aztán ha holnapig nem ír, akkor majd leteremted, hogy miért nem ír, meg, ha nem akar ismerkedni, akkor írja meg. Nem értem, milyen jogon akarod te számonkérni, amikor idegenek vagytok egymásnak?! Ebből az egészből az jön le, hogy te odavagy ezért a srácért, ha már ezért képes voltál feltenni egy kérdést. Nyugodtan írj neki holnap, borítékolva van, hogy nem fog komolyat akarni tőled! 27N
2020. dec. 29. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Lehet kokisnak kellett volna mennem vagy tán focistának? Akkor nem kéne a nőkre írogatnom, hogy utána ne válaszoljanak.

Jó ez a játék, amikor a férfiak 10%-a rotációban járatja a nők 90%-át.

2021. jan. 4. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Azóta, mi lett?

Amúgy, ha nem ír, akkor arra sem méltó, hogy leírd neki azt amit a kérdésed aljára írtál. Mert, így erőltetettnek tűnik. Egyszerűen engedd le, ha kedve van akkor majd ír...

2021. jan. 14. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!