Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy a másik fél elfelejtettem a randit?
Úgy hogy ti már ott voltatok, vartatok, ő meg sehol nem volt? Mit csináltatok?
26L
Hazamentem.... Hát mi mást csináltam volna :D
Másnap mindenféle kamut magyarázott, hogy mi volt, miért nem jött. Tapasztalatom szerint az ilyen felejtős nagy valószínűséggel.
Én nem szeretnék megbocsatani, bármit ír, vagy mond ezután.
Szerintem nagyon megalazo az ilyen helyzet. Én tiszta hülyének éreztem magamat, hogy készültem, szép ruhát választottam ki az alkalomra, szépen megcsinált a hajamat stb. És utána meg kullighattam haza. Szerintem nincs bocsánat erre.
Egyszer volt ilyen. Már azelőtt is találkoztunk. Ugyan úgy szombatra megbeszéltünk egy randit és én el is mentem a megbeszélt időpontra. Ott vártam fél-egy órát biztos. Írtam is neki hogy most akkor mi van. De még egy csomót vártam. Utána pedig írta hogy elaludt ne haragudjak. Mivel dolgozott így nem voltam annyira mérges bár nem esett olyan jól.
Aztán utána mondta hogy csak délután nem 1 2 órakor van vonata, így megvártam. De kb három órát kellett várnom rá, addig pedig az egyik haverommal beszélgettem.
Azóta egyébként vele vagyok együtt. Nem bántam meg hogy megvártam mivel a nap is nagyon jó volt vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!