Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már, ha randira hív a srác és aznap szól, hogy "elfelejtettem bocsi", "más programom lett bocsi"?
Figyelt kérdés
akkor minek hív randira?2019. szept. 4. 20:02
2/16 A kérdező kommentje:
Tessék?
Én ha randira hívnak vagy igent vagy nemet mondok, szóval nem értem ezt a viselkedést, azért kérdezek.
2019. szept. 4. 20:06
3/16 anonim válasza:
Mert faxszopó azért. Tiltsd le.
4/16 anonim válasza:
Komolytalan.
Amit írtál úgy értetted, hogy a ti randitokat felejtette el és/így más programot csinált?
Ejtsd a srácot!
5/16 anonim válasza:
Nevetséges. Megmondnám, hogy akkor ennyi volt.
6/16 anonim válasza:
Ezek komolytalanok. Két hasonló esetem is volt, de ők még annyira se méltattak, hogy lemondják. Egyszerűen csak felszívódtak.
7/16 anonim válasza:
Letiltod. Elfelejted.
A tapaszatlatod vele kapcsolatban megjegyzed, hogy nehogy újabb esélyt adj neki valaha is.
8/16 anonim válasza:
Magas, izmos, jóképű. Mivel mind erre gerjedtek, ezért bőven van opciója is.
A más program az mással randi. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
9/16 anonim válasza:
De nyugi. Egy menetre majd te is sorra kerülsz.
10/16 anonim válasza:
Az ilyennel nem érdemes tovább foglalkozni.
A nyfogoknak meg csak mondom amúgy edzeni bárki mehet.
Kifogások 3..2..1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!