Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak fontos hogy egy nőnek mennyire márkás ruhái vannak és hogy változatosan öltözködjön?
Ne egy kabátja legyen az egész téli szezonra vagy a táskája egy 75.000 forintos leárazott Michael Kors válltáska vagy egy 500.000 forintos Gucci válltáska.
Mondjuk egy ilyen lóg a vállán [link]
vagy egy ilyen
Iszonyatosan lesz.arja ezt a legtöbb (ha nem az összes) férfi.
Én olyan nő vagyok, aki ad magára, rengeteg ruhám van, változatosan öltözöm, mindig tökéletesen próbálok kinézni, hogy passzoljanak a kiegészítők és a sminkem is, meg minden, de a legtöbb ruhám olcsó, nem márkás, hanem vagy netről össze-vissza rendelt, vagy sima H&M kategóriás darabok.
A márkás ruhák semmiben sem különbek. Jártam a Saks Fifth Avenue-ban New York-ban, ott élőben megcsodálhattam rengeteg méregdrága, több 100 ezer ft-os ruhát, nos, azoknak a nagy része olyan, hogy rondábban kinéző, ócskább vackot még a sarki kínaiban sem találsz, és még az anyaguk is a legrosszabb tapintású műanyag xar volt. Aki ezekre kiad annyi pénzt, az vagy nincs rendben fejben, vagy olyan gazdag, hogy már teljesen bekattant, és nem tud magával mit kezdeni. De ha én némelyik ott látott dzsekiben mondjuk bemennék a munkahelyemre (ami egy elég nívós multi), hetekig, ha nem hónapokig röhögnének rajtam.
Szóval ja, még ha némelyik méregdrága ruha vagy táska még szép is, akkor sem szebb és jobb minőségű, mint a megfizethető darabok, és Magyarországon, átlag körökben (tehát nem a felső pár ezer...) nem fog érdekelni senkit, és még csak fel sem ismernék a dizájner cuccokat.
Részemről fontos egy nő öltözködése, olyannyira, hogy egy-egy számomra kedvező, jól összeállított szett még jobban fel is kelti a figyelmemet, mintha tök pucér lenne az illető.
Na, de pont nem abból a szempontból, hogy mennyire márkás és mennyire drága az adott ruha, amit visel a nő. Én azt abszolút letojom, sőt a nagyon csiricsáré cuccok engem konkrétan taszítanak is.
#13. A deichmanban a bakancsom kijött 20 rugóból, ahogy a barátnőm téli csizmája is.
Ezek is, meg az ultradrágák is ugyan úgy max 3-6 évig bírják, ha vigyázol rájuk.
A cipész csinál ennek 3-4x-ért neked olyat, amit megveszel 20 évesen, aztán eltemetnek benne, de ott a teteje kb bármiben.
Ha ennek többszörösét költöd ezekre, akkor az nem az igényességed, csak az átbachatóságodról mond el igen sokat.
Nagyon sötétek vagytok de nem is vártam mást ezen az oldalon. Egy kézzel készült félcipő ára 120.000-ról kezdődik a bakancs ennél drágább. Szerintem nektek minőségi dolgokkal nem volt dolgotok.
Deichmannba egy cipő egy szezont bír ki.
Hát, vidéki árat mondtam és van több éves deichmannos cipőm...
Amire célozni próbáltam:
-dechmannos cipő: 20k/3 év megéri.
-dizálynör cipő:500k/3 év, de a kedvedért legyen 10. Nem éri meg.
-bőr, cipész által készített: 80k/élettartam (a tiéd) na ez már befektetés kategória.
"Szerintem nektek minőségi dolgokkal nem volt dolgotok." Kész termékkel lehet, hogy nem, de valódi alapanyagok (minőségiek) voltak a kezemben és azt kell mondjam, a bőrnél nincs "bőrebb", a pamutnál "pamutabb", a gyapjúnál "gyapjúabb" akkor se, ha lóvittongucchikisbiciklimozdonykerék a márkája.
Ez nagyon szegenyes gondolkodas, viszont egy szegeny orszagban tenyleg uralkodo ez a szemlelet.
Szanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!