Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olalyy kérdése:
Első találkozásra ajándék?
Figyelt kérdés
Az interneten megismertem egy lányt. Amikor találkozni fogunk vigyek neki valami ajándékot?
2o/F
2020. dec. 27. 22:18
2/7 anonim 

válasza:

Ha telik valami nagyon drágára, akkor nyomasd, legalább tudja mi a szint, amit nyújtani tudsz. Ha nem, akkor inkább ne vegyél semmit.
3/7 anonim 

válasza:

Régen illemszabály volt, ma már tök fölösleges, kínos is, a többséget zavarná is.
5/7 anonim 

válasza:

35 éves vagyok, kivétel nélkül mindig kaptam virágot, aminek természetesen örültem is, elegáns és udvarias gesztus.
Azt te tudod, hogy milyen a lány, zavarná-e, udvariasnak gondolná-e stb.
6/7 anonim 

válasza:

Én első alkalommal egy rózsát kaptam. Mi nagyon sokat chateltünk előtte és nagyon egy hullámhosszon voltunk. Így nekem kellemes érzés volt nem ciki. Illetve a randi végén kaptam Milka csokit. Ennek is nagyon örültem mivel tudta milyet szeretek és azt vett. Együtt ettük meg. Csodás kapcsolat lett belőle. Össze is költöztünk.
7/7 anonim 

válasza:

Én első randin megijednék az ajándéktól. Másodikra már mehet virág :) Hajrá a randihoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!