Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha 16 évesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 16 évesen még nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is így vagyok ezzel, pedig nem vagyok egy visszahúzódó típus.
2008. dec. 1. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz szerintem.

Mindenki máskor érik és máskor kezd el randizgatni.

Én 20 éves vagyok és most van az első kapcsolatom de nem érzem cikinek.

Úgy érzem hogy most jutottam el arra a pontra amikor párt kellett keresnem és hála istennek sikerült is:)

2008. dec. 1. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Lofhaszt gáz, a gáz az ha van. Csak a kishülye macsók elhitetik mindenkivel hogy ezt így kell csinálni.
2008. dec. 1. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz! Majd lesz, ne aggódj! Ha erőltetni akarod, annál inkább nem lesz ... tudod hogy van ez.

Kriszti

2008. dec. 3. 14:53
 5/7 anonim válasza:
sztem nem gáz. nekem se volt még pasim(lett volna rám kereslet:P), de nem fogok valakivel csak azért összejönni h elmondhassam h volt pasim
2008. dec. 3. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy unom ezeket a h...lye kérdéseket!

Miért lenne gáz, áruld már el!?

15 vagyok és NINCS barátom sőt NEM is érzem úgy hogy gáz lenne...

Majd eljön annak is az ideje, ilyenkor még úgyis olyan komolytalanok a csajok.(kivéve engem :D)

Nem gáz nyugi!

2009. máj. 12. 16:51
 7/7 anonim válasza:
Persze, hogy nem gáz nekem sem volt még barátom és nem érzem, hogy gáz lenne, csak az zavar, hogy a körülöttem lévő embereknek már mindenkinek van csaja v. pasija. 16/L
2010. jan. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!