Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
29 szavazat
1/18 anonim válasza:
Ha nem futja jobbra, akkor kénytelen lennél. Persze maradhatsz egyedül is.
2/18 anonim válasza:
Persze, semmi probléma nincs az ilyen orral ha egyébként tetszik a nő.
3/18 anonim válasza:
Nekem régen ilyen volt az orrom és akkoriban is volt bőven pasi, aki járt volna velem, de sokkal több olyan volt, aki csak szexet akart. Tudom, hogy az orrom miatt. Szerintem ha ilyen orrod van, inkább műttesd meg, erre ne sajnáld a pénzt.
4/18 A kérdező kommentje:
de mint látod jelen állásban 10-ből csak 4 pasi mondta hogy nem járna, tehát ez egyfajta szűrő is. ha még az orrom se bírja elviselni, hogy bírná ha valami más bajom lenne vagy öregednék. nagyon felszínesek. örülök a jelen állásnak. ha 10-ből csak kettő mondta volna hogy igen, akkor lehet elgondolkodnék rajta..
2020. dec. 27. 18:43
5/18 A kérdező kommentje:
6 pasiból már tudnék választani...
2020. dec. 27. 18:44
6/18 anonim válasza:
Remélem nem 18 alatt vagy. Bár gyanús. Gyakorikérdés nem reprezentatív, a válaszok száma is túl kevés ahhoz, hogy pontos képet kapj.
A valóság az, amit a való életben tapasztalsz. Ha népszerű vagy a faszik között, akkor irreleváns az orrod, ha nem akkor számít, bár akkor valószínűleg simán csak ronda vagy az orrodtól függetlenül.
7/18 anonim válasza:
Nem számít egyáltalán. Ettől egy nő még ugyanúgy lehet vonzó és bányarém is. Ne aggódj ezen, nem kell testi hibaként/hátrányként tekinteni rá, egyszerűen ilyen, van akinek bejön, van akinek nem. Ne is foglakozz vele, hisz nincs vonzóbb egy egészséges önbizalmú nőnél.
9/18 anonim válasza:
ne aggódj kérdező lesz partnered! Nekem sincs egyébként semmi bajom ezzel az orral!
10/18 anonim válasza:
Nekem aki életem nagy szerelme volt, az egy ettől sokkal nagyobb orrú lány volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!