Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Na nekem is ilyen nagyon csúnya orrom van, régebben nagyon zavart, de időközben rájöttem,hogy a férfiakat cseppet sem. Mindig is sok pasi oda volt értem, most már vőlegényem is van, aki egy kimondottan jóképű ember, nem csak szerintem, mindenki más szerint is. Amúgy általában az orrom miatt beszólogatást csak más nőktől kaptam, akik meg amúgy irigyek és másba nem tudnak belekötni. Pl a párom exe aki vissza akarta szerezni írkált nekem ilyeneket hogy milyen nagy az orrom, mert másba nem tudott belekötni
12/18 anonim válasza:
Erről eszembe jutott egy lány még az egyetemi évekből. Haverjaim hogy, hogy nem Pinocchionak hívták. Egyébként egy egész szép lány volt, csak az orra nem volt az igazi. A lány persze haveromért volt oda, aki, hogy is mondjam elég népszerű volt (és az mind a mai napig) az extrém szép nők körében. Na, haveromnak emiatt nem kellett. Nekem tetszett a lány, de persze én meg neki lettem volna kevés :). Hát így megy ez. Ha olyan hapsik között keresgélsz, akiknek sok jó jut, akkor nem fogsz nekik kelleni, mert van jobb is helyetted.
13/18 anonim válasza:
12es neki nem csak az orra miatt nem kellett volna, hanem mert az ilyen az tipikus majom😃 Amúgy azzal meg nem is veszít sokat a kérdező ha ilyennek nem kell.
14/18 anonim válasza:
13-as, örülök, hogy lemajmoztad a haverom, de végülis internet :). Biztos lehetsz benne, ha akkor ezt elmondod a lánynak pont semennyire nem vigasztalta volna. Ha benne vagy, akkor az rossz, ami akkor rossz. Még ha épp igazad is van. Egyébként teljesen biztos vagyok benne, hogy sok faszit talált magának ez a lány, mint mondtam nem volt csúnya, meg egy ilyen elég könnyű korrekció a plasztikai sebészeten, ha zavarta (sok éve volt és már és nem tudom azóta mi van ezzel a lánnyal).
15/18 anonim válasza:
Te magad festettél róla ilyen képet aki el van szállva magától és csak a top 10es nők kellenek neki. Az amúgy érdekelte valaha is mennyire lehet ezekkel beszélgetni vagy csak mutogatni kellettek?
16/18 anonim válasza:
Igen, mindenki arról álmodozik hogy egy péniszorrú nővel mutatkozzon az utcán.
17/18 anonim válasza:
Senki sem azért keresgél magának nőt, mert majd kurvаnagyot beszélget vele a szimmetriasértésről meg kvantumgravitácóról. Nőknek fogalma sincs az ilyen dolgokról, max a műkörömről.
18/18 anonim válasza:
17es látszik hogy neked sincs sok lövésed a kapcsolatokról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!