Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki miért "küzd" kitartóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki miért "küzd" kitartóan azért, hogy találkozzon/"randizzon" vele egy lány, ha utána így elszúrja ?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy a fiúval van egy közös baráti társaságunk, így össze szoktunk futni, de inkább csak a többiek miatt. A személyes csoportos talik kimaradtak az elmúlt hónapokba és ő megkeresett, hogy csináljunk valamit közösen. Heteken keresztül mindig előállt valami ötlettel és azt is többször említette, hogy ő nem bánná, ha nem csak haverok lennénk. Én leráztam mindig, végül belementem egy taliba kicsit bűntudatból is már és gondolva, hogy ha ilyan kitartó adok neki egy esélyt, legalább kicsit jobban megismerjük egymást.

Egész szimpatikus srác egyébként és egész jól elbeszélgettünk az elején, aztán elkezdte részletezni, hogy miért szakított az exével és, hogy ennek ellenére még mindig barátok maradtak. Aztán szóba került egy másik lány is aki a legjobb barátjának a barátnője és neki is tetszett csak a haver miatt elengedte a dolgot. ( na ez így nekem valahogy úgy jött le, hogy most egyelőre én maradtam elérhető opció )

Fiúk, ha egy "randin" ilyen témákat hoztok fel, akkor nem is gondoljátok komolyan az egészet ?

2020. dec. 26. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozok fel ilyen témákat egy randin. Ha a lány hozza fel, akkor is a "Úriember nem beszél a nőügyiről" tökéletes válasz az ilyenekre.
2020. dec. 26. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazért csinálja, amiért azok a csajok, akik ott ülnek veled szemben a randin, és szidják az exüket, hogy hogy átverte őket.

Nincs még túl az előző kapcsolaton/elutasításon/randipartneren, de ahelyett, hogy megvárná, amíg rendben lesz fejben, már tolja a következő randit.

(de pont most kaptam meg másik posztban, hogy nincs ezzel semmi baj, mert az ország 99%-a nem tudna randizni, ha mindenki csak akkor csinálná, amikor készen áll rá, rendbe tette az életét, ilyesmi, úgy tátszik ma ez a divat)

2020. dec. 26. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Tehát véletlenül sem te kérdeztél rá a korábbi nőügyeire ugye?
2020. dec. 29. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
erról sajnos soha nem lehet beszélni, legalábbis nem öszintén.. mert ez lesz a vége -_-
2020. dec. 29. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Most nem azért de ott van a leírásban a válasz...

Többször kosarat adsz neki majd mikor szánalomból elmész vele, a srác valószínűleg elkönyvelte addigra már, hogy nem opció számodra ezért csak beszélgettek ahol beszél a múltról.

Akkor Neked most mi bajod van? :D

Ha nem úgy van a srác fejében ahogy írom és randizni akart akkor hagyd békén mert nincs feldolgozva.

2021. jan. 23. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt akarta, hogy beleláss a kapcsolataiba, mert azt akarja, hogy közel legyetek egymáshoz.

Semmit sem rontott el. Ez az egész a te fejedben van csak, csak ott nem normális. Objektíven minden rendben van, leszámítva, hogy ezt nem vele beszéled meg.

2021. jan. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!