Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen esetben ábrándultok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben ábrándultok ki a másikból a randi szakaszában?

Figyelt kérdés
Ismerkedtek valakivel, találkozgattok, de valami miatt mégis kiábrándultok, és feladjátok. Melyek ezek az okok?
2020. dec. 22. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
A nők ahogy észrevettem ha bármit is hibázik a másik és nem tökéletes.
2020. dec. 22. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, csak a tökéletes emberek vannak párkapcsolatban, hagyjuk már ezt.

Én akkor, ha kiderül, hogy nem olyan értelmes, mint kellene, túlságosan unalmas, nincs saját véleménye vagy nem vállalja fel, nincs férfias kisugárzása. Viszont ha ezek megvannak, akkor egy csomó dolgot elnézek neki.

2020. dec. 22. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Pl egyszer az a baj, hogy valaki túl komoly és emiatt unalmas, máskor meg ha túl viccesre veszi a figurát. Tehát semmi sem jó.
2020. dec. 22. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 Eszedbe sem jut, hogy ez a jelenség azért létezik, mert vannak nők akik a komolyabb férfiakat szeretik, és vannak akik a humorosabb, vidám fickókat? (Ami nem azonos az erőltetett vicceskedéssel). Mi lenne ha önmagad lennél mindig, saját magadat adnád, és akkor előtt-utóbb lenne esélyed egy olyan nőnél akinek ez bejön?

Amúgy meg az unalmasság sokszor inkább témaválasztás, beszédtéma, mintsem stílus. Aki csak hétköznapi, piszlicsáré dolgokról tud beszélgetni írásban és szóban is, fantázia nélkül, az unalmas. Nekem, legalábbis. Olyan nőnek aki ugyanezt tudja nyújtani, viszont lehet elég.

2020. dec. 22. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy viselkedik vagy olyat mond magáról, amiből már érzem, hogy nem fog megfelelni a céljaimnak.

Például ha barátok az exével és nem érti, ezzel mi a probléma. Vagy ha tervez kimenni külföldre 5 éven belül. Vagy ha otthon lakik és esze ágában nincs elköltözni onnan. Vagy ha például egyértelmű, hogy magasabbak az igényei szex terén, mint nekem, másképp értelmezi a hűséget, házasságellenes, akar gyereket...

Nekem ezek kizáró okok, fölösleges húzni tovább, mert úgysem viselem el ezeket a dolgokat.

2020. dec. 22. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván lehet olyan dolog, amibe nem gondolok bele, de az alábbiak miatt simán ki tudok ábrándulni vkiből / tudom, hogy nem fog működni:

- gyökeresen mást gondolunk kardinális kérdésekről (melegek / más vallásúak / más bőrszínűek támogatása vs. kirekesztése, gyerekvállalás kérdése, Budapesten, külföldön vagy vidéken akarunk-e élni stb.)

- igénytelenség, penetráns test/szájszag

- hímsovinizmus

- butaság, tájékozatlanság, műveletlenség (főleg ha engem lesznoboz, vagy büszke arra, hogy rossz tanuló volt és nem olvas)

- láncbulizó életmód

- dohányzás

- ha bármilyen kiszolgáló személyzetet megaláz, bunkó módon viselkedik vele... de ha már itt tartunk, maga a bunkó személyiség úgy en bloc, faragatlanság, illemszabályok letojása magasról

- ha folyamatosan az exeiről beszél, meg azokon a nőkön picsog, akiket nem sikerült felszednie

- 1-2. randi alatt szexuális utalások és kérdések, 1. randin egyéb bizalmaskodóbb kérdések (pl. mennyit keresek, kinek a tulajdonában van a lakás, ahol élek stb.)

- anyu pici fia, nem hajlandó sosem elköltözni otthonról

- más a felfogásunk a párkapcsolatról mint olyanról (mi számít megcsalásnak, mivel tartozunk elszámolással a másik felé, közös vs. külön kassza stb.)

2020. dec. 22. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

-ha dohányzik

-ha rasszista, homofób, hímsoviniszta vagy bármilyen egyéb embercsoporttal szemben gyűlöletet és tiszteletlenséget tanúsít

-ha mélyen vallásos

-ha a klasszikus nemi szerepekben hisz

-ha mindenképp szeretne gyereket

-ha bármi egyéb módon nagyban különbözik a világnézetünk és a morálunk

-ha túlságosan extrovertált

-ha semmi közös hobbink nincs

2020. dec. 22. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!