Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 2 éves kapcsolat után mennyi idő kell, hogy újra elkezdjek ismerkedni? 21/L

Miután lezártad az előzőt. Ha ez 1-2 nap, akkor annyi, ha másfél év, akkor annyi.
(a lezártad az tényleg azt jelenti, hogy túl vagy rajta, és nem szivatod azzal a randi partnert, hogy bizonytalankodsz, az exen pörögsz, még mindig azzal vagy elfoglalva, hogy hogy megbántott/hiányzik)

Attól függ mennyire viselt meg.
Nekem pl egyszer volt egy 3 éves kapcsolatom középiskolas koromban(hozzáteszem krva szr volt) és amint összeszedtem magam és dobbantottam egy másik srác hatására hát az se tartott 1 hónapnál tovább.
Úgyhogy én inkább arra biztatnalak, hogy egy kicsit legyél egyedül és vond le a tanulságot.

6: nyilván az az egészséges, ha az ember nem ragad évekre egy szakításba, sem 21 évesen, sem később.
De azért ezt nem lehet kimondani, hogy "ne tegye"! Ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor az emberiség gondjainak egy jó része megoldódna (tudod, ne légy depressziós, ne légy dühös, koncentrálj jobban, stb)
Ha mégis megtörténik, akkor keressen segítséget (akár egy pszichológust, akár más módszert), de csak azért ne kezdjen randizni addig, amíg nincs túl az exen, mert lemarad valamiről, mert gyorsan elszáll az élet, vagy mert a haverok szerint kutyaharapást szőrivel.
Ugyanis az ilyenekből lesznek azok a randik, ahol jó alaposan áttapos pár teljesen ártatlan randipartneren, ő sem kerül tovább a megoldáshoz, marad a helyzetben ragadva, csak még másokat is bánt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!