Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy 2 éves kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 2 éves kapcsolat után mennyi idő kell, hogy újra elkezdjek ismerkedni? 21/L

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Semennyi.. Azon nyomban
2020. dec. 20. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
1-2 nap.
2020. dec. 20. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miután lezártad az előzőt. Ha ez 1-2 nap, akkor annyi, ha másfél év, akkor annyi.

(a lezártad az tényleg azt jelenti, hogy túl vagy rajta, és nem szivatod azzal a randi partnert, hogy bizonytalankodsz, az exen pörögsz, még mindig azzal vagy elfoglalva, hogy hogy megbántott/hiányzik)

2020. dec. 20. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire viselt meg.

Nekem pl egyszer volt egy 3 éves kapcsolatom középiskolas koromban(hozzáteszem krva szr volt) és amint összeszedtem magam és dobbantottam egy másik srác hatására hát az se tartott 1 hónapnál tovább.

Úgyhogy én inkább arra biztatnalak, hogy egy kicsit legyél egyedül és vond le a tanulságot.

2020. dec. 20. 21:29
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
Ahogy #3mondja. #1 meg azonnal jelentkezne is 😃🤔
2020. dec. 20. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
21 éves vagy, azért szerintem 1 évnél tovább ne nagyon "ragadj bele" az egyedüllétbe. Hamar elrepülnek ezek az évek, és idővel egyre csak szűkül a lehetőségek köre, társkeresőn sz.rakodni pedig nem szeretnél, gondolom...
2020. dec. 20. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6: nyilván az az egészséges, ha az ember nem ragad évekre egy szakításba, sem 21 évesen, sem később.

De azért ezt nem lehet kimondani, hogy "ne tegye"! Ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor az emberiség gondjainak egy jó része megoldódna (tudod, ne légy depressziós, ne légy dühös, koncentrálj jobban, stb)

Ha mégis megtörténik, akkor keressen segítséget (akár egy pszichológust, akár más módszert), de csak azért ne kezdjen randizni addig, amíg nincs túl az exen, mert lemarad valamiről, mert gyorsan elszáll az élet, vagy mert a haverok szerint kutyaharapást szőrivel.

Ugyanis az ilyenekből lesznek azok a randik, ahol jó alaposan áttapos pár teljesen ártatlan randipartneren, ő sem kerül tovább a megoldáshoz, marad a helyzetben ragadva, csak még másokat is bánt.

2020. dec. 20. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet megmondani, egyén és helyzetfüggő. Nem kell magadra erőltetni, hogy jól vagy, ha nem vagy jól. Nyugodtan hagyj magadnak időt, ha szükséged van rá. Addig ne ismerkedj, amíg nem vagy túl az előző kapcsolatodon rendesen, és nem tetted helyre magadat. Egyedül sem rossz, fogd fel ezt most egy új lehetőségként és próbáld kihozni a belőle a legjobbakat. Kitartást kívánok!
2020. dec. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!