Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a randira hívás bunkó dolog megnyilvánulásilag?
Figyelt kérdés
- Helló, sexy lady, tetszik a sportos alkatom? Tudod, korábban focista voltam... irányító. Téged is beirányítanálak az ágyamba!2020. dec. 21. 18:08
1/8 anonim válasza:
bunkónak nem mondanám, csak túlontúl egyértelmű :D
2/8 anonim válasza:
Ez nem randira hívás, hanem csak egy menetre, a randi ennél túlontúl több.
3/8 anonim válasza:
Én inkább igénytelennek nevezném.
4/8 anonim válasza:
A hölgyleányok elalélnak ettől, ha alpha hím vagy, és persze charme-os.
5/8 anonim válasza:
Nezd, ha te vagy F44, akkor ez alap.
6/8 anonim válasza:
Ez a randira hívási módozat sajnos mindenféle charme-ot mellőz.
7/8 anonim válasza:
- A "sexy lady" megszólításra kb. a nyolcvanas években buktak utoljára.
- A "Tetszik a sportos alkatom?" nem kevés önbizalmat feltételez.
- "focista voltam" - Ez ma már inkább gáz, mint menő.
- "irányító. Téged is beirányítanálak az ágyamba!" - Egyszerre nyilvánul meg a gondolatok összekapcsolásának együgyűségéből adódó fantáziaszegény jellem, és az ősi cél minden eddigi körítésen való felülkerekedésének szánalmas egyszerűsége.
8/8 exronin válasza:
Mindenképp próbáld ki, szerintem ez nagyon menő.
Ja, nem, mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!