Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan érdeklődik irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, aki elhívott randizni. Nagyon kedves és figyelmes velem és kezdem megkedvelni.

Viszont kiderült, hogy amikor egy kolleganő mesélt neki egy barátnőjéről, akkor kérte, hogy mutassa meg, mert szeretne írni neki.

Mindez azelőtt történt, hogy mi elkezdtünk együtt dolgozni, azóra semmi hasonló jellegű megnyilvánulása nem volt, minden nap keres, és nagyon sok apró gesztusa van: pl.: hoz nekem kávét, odaadja a kabátját, hogy ne fázzak meg vagy azt mondja, menjek be nyugodtan, mert hideg van. Most átkérte magát, hogy egy műszakban legyünk, mivel mondtam neki, hogy nem bírom az éjszakázást (alvásproblémákkal

küzdök), azzal, hogy “Legalább együtt szenvedünk”.

Őszintén alig tudok belekötni a viselkedésébe, viszont nagyon zavar engem, hogy nem tudom, nem csak azért próbálkozik-e nálam, mert én nyitott voltam erre. Persze ha belegondolok, akkor így ismerkedik meg két ember, de az egómat sérti.

Szóval szerintetek komolyan gondolhatja, vagy csak “én jöttem össze”?

Előre is köszi a válaszokat!

23/n és 25/f

2020. dec. 20. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Még te sem jöttél össze neki, szóval próbálkozik mindenkinél, akinél tud. A férfiak ilyenek.
2020. dec. 20. 19:57
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
69%

És azzal mi van, h régebben (kapaszkodj meg...valószínűleg dugott is màs nőkkel...!!!).

Te, komolyan, udvarolnak neked, erre idevàgod ezt a kérdést.

2020. dec. 20. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is örülj neki, hogy ilyen kedves veled. Menj el 1-2 randira és meglátod, hogy akarsz e kapcsolatot vele.
2020. dec. 20. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár randevúval elpazarolt időt megéri, hogy megismerjétek jobban egymást. Aztán eldől.
2020. dec. 20. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Ez aztan merhetetlenul ostoba kerdes...

Most megis mit csinaljon egy ferfi, kedves nok??? Ha mindenkinel probalkozik, egy kocsog, ha mindig csak egyre koncentral, akkor meg luzer, mert miert nem probalkozik eleget, akkod biztos osszejonne neki valami.

Masreszt honnan a redvabol tudna meg, hogy a neki tetszo nok kozul ki nyitott ra, ha nem probalkozik, kvazi nem kerdezi meg??? Neked sem egyetlen ember tetszett egesz eletedben, nem??? O miert lenne mas ebbol a szempontbol? Neki sem csak egy ember tetszik!!

Kerdezo te jo dolgodban nem tudsz mar magaddal mit kezdeni, annyi eszed van, mint egy doglott hintalonak...

2020. dec. 20. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:

a normális válaszadóknak köszönöm! igazatok van, elmegyek vele aztán kiderül :)

5-ös: ezzel a pár sorral és a stílusoddal teljesen leírtad magad.

2020. dec. 20. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Azta, de kemeny vagy, jol megmondtad :D

Szegeny sracot mar elore sajnalom/feltem a nagy egodtol, nemsokara varjuk majd ot is ide, miutan osszetorted a szivet, mert nem pont ugy viselkedett, ahogy te azt elkepzelted.

2020. dec. 21. 17:22
 8/8 anonim válasza:
71%

5, 7: Te aztán egy jó nagy tuskó vagy :D

Gondolom, vagy nem nagyon voltál még szerelmes vagy nagyon haragszol a női nemre, és kétségbeesett, fiatal nőkön vezeted le a frusztrációidat.

Kérdező: menj el vele, hidd el, egészen hamar érezni fogod, hogy mi újság, hányadán álltok! :)

2020. dec. 21. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!