Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok ebben az esetben az ismerkedést?
Adott egy srác, volt már pár randink. Legutóbb azonban mondott valamit, ami nagyon rosszul esett. Közös a baráti társaságunk, ahol többen is vagyunk lányok. Szóba került, hogy még novemberben betévedtem egy kocsmába, mivel sürgősen wc-re kellett mennem és hogy a bent lévő rendkívül józan emberek beszólogattak, füttyögtek, mikor megláttak. Erre ő megszólalt, hogy “most képzeld el, akkor mit szóltak volna Barbihoz”. Barbi szintén egy lány a baráti társaságunkból.
Na most ezen nagyon megsértődtem, az jött le, hogy ha nincs ló, jó a szamár alapon randizik velem. Majdnem visszakérdeztem, hogy akkor miért nem Barbival randizik...
Azóta nincs kedvem találkozni vele.
Ti folytatnátok ezek után?
24/l
"Ha szakitanek, csak a taplosagot irhatnam a szamlajara."
Az mondjuk pont elég is.
Ezen röhögjenek nyerítve a haverjaival, de ne a lánynak mondja, akivel pár randija volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!