Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Folytatnátok ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok ebben az esetben az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Adott egy srác, volt már pár randink. Legutóbb azonban mondott valamit, ami nagyon rosszul esett. Közös a baráti társaságunk, ahol többen is vagyunk lányok. Szóba került, hogy még novemberben betévedtem egy kocsmába, mivel sürgősen wc-re kellett mennem és hogy a bent lévő rendkívül józan emberek beszólogattak, füttyögtek, mikor megláttak. Erre ő megszólalt, hogy “most képzeld el, akkor mit szóltak volna Barbihoz”. Barbi szintén egy lány a baráti társaságunkból.

Na most ezen nagyon megsértődtem, az jött le, hogy ha nincs ló, jó a szamár alapon randizik velem. Majdnem visszakérdeztem, hogy akkor miért nem Barbival randizik...

Azóta nincs kedvem találkozni vele.

Ti folytatnátok ezek után?

24/l

2020. dec. 20. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nem egy észkombájn a pasi.
2020. dec. 20. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ha szakitanek, csak a taplosagot irhatnam a szamlajara."

Az mondjuk pont elég is.

Ezen röhögjenek nyerítve a haverjaival, de ne a lánynak mondja, akivel pár randija volt eddig.

2020. dec. 20. 18:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Barbi teljesen más karakter, mint én. Van akinek ő, van akinek én tetszem jobban, de nem jelenthető ki általánosságban, hogy szebb lenne nálam.
2020. dec. 20. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben nem venném rossz néven, ha a Barbi valami extrém kinézetű csaj (pl.punk vagy hasonló).
2020. dec. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!