Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok ebben az esetben az ismerkedést?
Adott egy srác, volt már pár randink. Legutóbb azonban mondott valamit, ami nagyon rosszul esett. Közös a baráti társaságunk, ahol többen is vagyunk lányok. Szóba került, hogy még novemberben betévedtem egy kocsmába, mivel sürgősen wc-re kellett mennem és hogy a bent lévő rendkívül józan emberek beszólogattak, füttyögtek, mikor megláttak. Erre ő megszólalt, hogy “most képzeld el, akkor mit szóltak volna Barbihoz”. Barbi szintén egy lány a baráti társaságunkból.
Na most ezen nagyon megsértődtem, az jött le, hogy ha nincs ló, jó a szamár alapon randizik velem. Majdnem visszakérdeztem, hogy akkor miért nem Barbival randizik...
Azóta nincs kedvem találkozni vele.
Ti folytatnátok ezek után?
24/l
Nem folytatnam
Lyuk vagy neki amig a Barbi nem lesz az ove
Nem folytatnám.
Még ha így is gondolja, hogy lehet ilyen buta, hogy kimondja?!
Nem, Barbi agyilag sem zokni. Csak Barbinál nincs esélye, mert van neki párja.
Gondolom egy ilyen beszólás neked sem esne jól, kedves 3-as.
Na ez az, ilyen hülye helyzetben mit kérdezzen meg, kedves 4-es?
(Sokszor kivan már az tököm azzal, hogy majdnem mindenhol van egy válaszoló, hogy "kérdezd meg", "beszéljétek meg".
Könyörgöm, MIT???
Nem folytatnám. Ha már az elején sincs meg a rajongás, mi lesz később, ha megszokja, hogy vele vagy.
Szimplán tuskó viselkedés.
Nem folytatnám. Verje a Barbira.
Vagy bekkelje ki, hátha előbb-utóbb szabad lesz a Barbi.
Tapintatlan volt, de onmagaban tenyleg nem azt jelenti, hogy neki jobban bejon Barbi, hanem azt, hogy Barbi jobb csaj, szebb, szexibb, hacsak nem ordenarebb nalad. Utobbit kiveve serto, bunkosag, viszont egyaltalan nem gondolom, hogy neki Barbi a vagyai targya.
Ha szakitanek, csak a taplosagot irhatnam a szamlajara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!