Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek ilyen fiúval?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen fiúval? Folytatnátok?

Figyelt kérdés

Neten megismerkedtem egy sráccal aki kezdetben szimpi volt,jól elcseteltünk.

Aztán sor került a telefonálásra hogy halljuk is a másikat.Elsőre kb egy órát beszéltünk vagy annyit sem.A beszélgetés alatt leginkább én beszéltem ő meg csak pár szóban reagált és azt is nagyon lassan (mintha lassan fogná fel).

Ha én nem kérdezek vagy mondok valamit akkor csönd van,majd megkérdezi hogy "itt vagy?" és ennyi.Lehangoló és uncsi.Többnyire magamat szórakoutatom de ő nem mond semmit.

Személyes tali majd ezután lenne de így?

Mi lenne ott?

Vagy ha kapcsolat is lenne akkor mi lenne?

2018. okt. 1. 11:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
"Elsőre kb egy órát beszéltünk vagy annyit sem." - hát igen, pofátlanság, hogy elsőre nem beszélgettétek át az éjszakát :D
2018. okt. 1. 11:18
 2/18 anonim ***** válasza:
51%

Én se vagyok beszédes típus, nem tudok igazán miről beszélgetni senkivel se. Nem mindenki tud telefonba beszélgetni. Lehet ideges volt, az is lehet, hogy szar a telefonja és nem mindig hallott.. az is lehet, hogy nagyon félénk és nem mert úgy megnyílni telefonba. Sok dolog szóba jöhet.

De ha neked az kell, hogy valaki pofázzon meg szórakoztasson, akkor keress egy lúzer fenhéjázó köcsögöt, azt legyél azzal. Akinek be nem áll a szája.

Csak aztán ne csodálkozz, ha le leszel ribizve.

2018. okt. 1. 11:25
 3/18 anonim ***** válasza:
6%

Neked is ennyire alacsonyak a választási lehetőségeid, kérdező?

Mert ha én így csinálnék ilyen fogyatékos módra, tuti, hogy minden csaj itt elhajtana a fenébe, akikkel ismerkedem és TELJESEN JOGOSAN. De ha te egyáltalán felteszed itt vagy magadnak a kérdést, hogy mi lenne ha..., ez azt jelzi, hogy neked is korlátozottak a lehetőségeid.

2018. okt. 1. 11:31
 4/18 A kérdező kommentje:

Hát egyikőtök válasza sem volt hasznos.

Kötekedtek.

Nem egyszer beszéltünk és nem rossz a telefonja meg ilyen marhaságok...de minden beszélgetés alatt ilyen semmilyen.

Nem tud reagálni arra amit mondok,nincs véleménye semmiről csak oké,az igen,na,...és társaik.

Nem egy szövegelős pasit akarok hanem egy normálisat akivel el tudok beszélgetni.

Írásban jobb vele de szóban...

2018. okt. 1. 11:34
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

4

Ezt mondom, hogy akkor miért nem hagyod a fenébe ezt a srácot, ha látod hogy milyen?

2018. okt. 1. 11:36
 6/18 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz hogy hagyom de ő már szerelmes meg ilyenek de nem taloztunk még...

Egy talit még esetleg megprobálnék hogy ott milyen lehet.

2018. okt. 1. 11:38
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Teljesen igaza van a kérdezőnek, kötekedtek. Mondjuk szokás itt a gyk-n; hogy nem a kérdésre válaszolnak, hanem szärozzák a másikat. Az én véleményem az, hogy nem feltétlenül találkoznék vele élőben. Tökre értem a problémádat; másrészt pedig nem hiszem, hogy szerelmes tud lenni valaki úgy, hogy nem is találkoztatok. Esetleg írd meg neki ezeket a kétségeidet és kérd meg, hogy mondja meg, miért történik ez. (He érdekel továbbra is a fiú). F/35
2018. okt. 1. 11:43
 8/18 A kérdező kommentje:

Végre felébred egy értelmes ember.:)

A szerelem részét én sem hiszem mert tali nélkül nem igazán lehet az az ember.

Többször beszéltünk már de igazából csak én mert amugy csönd lenne.Nem kérdez semmit rólam,nem érdeklődik.Én meg a beszélgetés vége fele már várom hogy letegyük mert lefáraszt.:/

És minden nap találkozni akar meg eljön hozzám meg ilyenek annyira látni akar.Már amugy eljött egyszer de mivel nem tudja a címem igy potyára kocsikázott 100km-t és meg se volt beszélve.

2018. okt. 1. 11:49
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Csetben én is tetszeni szoktam, telefonon nem, vagy legalábbis én bénának érzemmagam, és rühellek is telefonálni, mert nem látom a másikat. Mondjuk eddig még mindig volt randi telefon után is. Élőben a kettő között vagyok. Amit mondasz az tényleg durva, de ha még érdekel, akkor lehet élőben ő is jobb.

(Természetesen nyilvános, de) mégis csöndes helyen találkozzatok, ezt szoktam mindig elrontani. Nehogy az legyen, hogy élőben meg tényleg nem hall :)

2018. okt. 1. 12:10
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Most őszintén mi a fenének nem vagytok képesek gyorsan lezavarni egy talit? Ott minden kiderül, addig meg csak találgat itt mindenki...
2018. okt. 1. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!