Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek ilyen fiúval?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen fiúval? Folytatnátok?

Figyelt kérdés

Neten megismerkedtem egy sráccal aki kezdetben szimpi volt,jól elcseteltünk.

Aztán sor került a telefonálásra hogy halljuk is a másikat.Elsőre kb egy órát beszéltünk vagy annyit sem.A beszélgetés alatt leginkább én beszéltem ő meg csak pár szóban reagált és azt is nagyon lassan (mintha lassan fogná fel).

Ha én nem kérdezek vagy mondok valamit akkor csönd van,majd megkérdezi hogy "itt vagy?" és ennyi.Lehangoló és uncsi.Többnyire magamat szórakoutatom de ő nem mond semmit.

Személyes tali majd ezután lenne de így?

Mi lenne ott?

Vagy ha kapcsolat is lenne akkor mi lenne?

2018. okt. 1. 11:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sem szimpatikus ez a férfi, kérdező. Van, hogy valaki hallgatag, pl. én is megismerkedtem egy nővel ismerősön keresztül, ő elég zárkózott, visszahúzódó, de nem buta. Kicsit bátorítani kellett a beszélgetésben, de második telefonos beszélgetésünkkor már folyamatosan ment a beszélgetés mindkét fél részéről.

Az x. hívásnál jártok és még mindig csak te vezeted a beszélgetést -> a férfi vagy suta vagy betegesen zárkózott. Egyik se jó. Nem a te feladatod meggyógyítani őt. (amennyiben az utóbbi eset áll fent)

Ha a neten keresztül "találkozok" valakivel, először az éteren keresztül kell meggyőznie, hogy ő érdekes, mint ember, vannak hobbijai, érdeklődései körei stb. Csak ezután jöhet a személyes találkozó, ahol meggyőződhetünk mindketten, hogy mint férfi és nő is érdekesek vagyunk-e egymás számára?

Ez a potyára autózás is eléggé furcsa viselkedésre vall.

Amennyiben már telefonon keresztül sem szimpatikus az illető, hanyagold.

2018. okt. 1. 12:32
 12/18 anonim válasza:
78%

Én a helyedben rákérdeznek(telón vagy messengeren) hogy miért ilyen szótlan amikor beszélgetsz vele.

Bár az elég gáz hogy ő már szerelmes és járkál utánad... Ha úgy érzed megér egy próbát, kérdezz rá. Mi itt csak találgathatunk miért ilyen.

24/N

2018. okt. 1. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Én ezért nem szoktam 5 percnél tovább beszélgetni, ha csak nem akkora dumagép a srác.

Jómagam se vagyok az a szófosó egyébként.

Viszont 5 perc elég arra, hogy leszűrjem, mennyire jönnénk ki randin.

Ha nem tetszik a hangja, mihamarabb megmondom, ne raboljuk egymás idejét, mert innentől kezdve csak havernak tudom kezelni. Nem kell Kulka-kaliberű hangnak lenni, de nagyon feminin ne legyen alapjáraton.

Énmagam nem vagyok egy nádszál és bizony nem tudnék felnézni egy csávóra, akinek a hangja feminin, sajnálom. Megjegyzem, az én hangomra eddig nem panaszkodott egyik nem sem, szóval nem olyan irreálisak ez az elvárásom.

2018. okt. 1. 13:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom ezek hasznosak voltak :)
2018. okt. 1. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Én nem szeretek telefonálni. A személyes találkozókat viszont szeretem.
2018. okt. 1. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Van aki jó társaság személyesen, messenger-en, email-ben, stb, de pocsék telefonálásban.

Másik lehetőség, hogy unalmas.

Egy személyes találkozó alkalmával kiderüln

2018. okt. 1. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, én adnék neki egy esélyt egy randira. Van olyan férfi (de nő is), aki telefonon nem szeret édelegni. Sőt, van, aki nagyon nem szeret telón beszélni sem. (Pl egyik barátnőm is ilyen, pedig értelmes, élénk, sziporkázó, művelt, de a telefon nem a közege).

Lehet, ez a hapsika is ilyesmi, talizzatok mielőbb.

(N 28)

2018. okt. 1. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért én találkoznék vele személyesen, mert egy csomó ember utál telefonálni, és teljesen mások élőben. Simán lehet, hogy csak izgult és ezért nem tudott mit mondani.
2018. okt. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!