Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltük a randit, majd randin totál kicserélték. Mi történhetett?
Van egy srác, akivel randiztam egyetemről.
Már régebb óta ismertem, évfolyamtársam volt, de nem voltak közös óráink. Mindig bámult a folyosón, mosolygott rám, köszönt nekem, meg csomószor már messziről csak engem nézett(nem beszélem be, barátnőim is mondták, hogy észrevettem-e, hogy az a srác engem néz folyton).
A lényeg, hogy egyszer még karantén előtt volt egy esemény a suliban, ahol egymás mellé keveredtünk, és tök jót beszélgettünk, vagy egy órán át, meg viccelődtünk, stb. De láttam, hogy zavarban volt, mert elkapta a fejét sokszor ha hirtelen ránéztem.
Aztán májusban elhívtam egy randira, és igent mondott rögtön. VISZONT:
rögtön a találkozás elejétől kezdve egy totál más ember volt. Rideg volt, nem érdeklődött, csak én beszéltem, aztán ő fejezte be a talit 2 óra után, hogy akkor menjünk haza. Elkísért a megállóig, aztán ennyi volt. De mondom, a talin nagyon fura volt. Más NŐKRŐL beszélt nekem meg ilyen totál bunkó stílusa volt.
Aztán eltűnt, gondoltam hagyom a fenébe, ha ilyen volt, bár azért valami magyarázat jó lett volna.
Erre tegnap bekövetett a semmiből instagrammon. Írtam neki, hogy szia, megnyitotta rögtön és azóta nem válaszol.
Ennek az egésznek mi értelme? Mármint én nem értem mi történt. Oké, nem szabad rajta lovagolni, de amúgy nekem nagyon rosszul esik. Világéletemben utáltam ezt a viselkedést. És nagyon rosszul viselem sajnos.
Magyarázat?
Mindig azt hallom a csajoktól, hogy az ilyet nem kell magyarázni. Ez van, jobb mintha elkezdte volna, hogy "kedves lány vagy, majd egy napon biztos találsz valaki hozzád illőt, minden férfi boldog lehet, ha ilyen barátnője lesz"
Köszönöm mindenkinek a választ. :)
Nem tudom, hogy van-e barátnője, tudtommal nincsen.
Igen, jó lett volna valami magyarázat, én általában csak akkor tudom lezárni. Főleg, hogy már első év óta tetszett, tehát több, mint 3 éven át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!