Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A megbeszélt közös randin ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megbeszélt közös randin ki fizet?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel hogy elmentek egy randira egy lánnyal.Legyen egy étterem.Nem egy puccos hely, de nem is egy putri. Jól érzitek magatokat beszélgettek, kacarásztok. És jön a számla. Ki fizeti ki....

Nálam párommal közösen fizettük, és ezt ő is így tartotta korrektnek... (7 év eggyütélés után 3 éve vagyunk házasok, csak mielőtt valaki kiírná hogy sokáig tarthatott....)

2020. aug. 25. 16:40
A kérdező szavazást indított:
A fiú
A lány
Közösen
Ha nekem kell fizetni inkább megyek ingyenes programra...
61 szavazat
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Jah még annyit hozzátennék hogy mindenki a sajátját fizette a jattot csak én adtam (de ezt is megbeszéltük fizetés előtt)
2020. aug. 25. 16:41
 2/21 A kérdező kommentje:

jah és ha választ írtok azt írjátok már oda hogy F vagy L

thx

2020. aug. 25. 16:45
 3/21 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a párom fizetett a randikon, ő hallani se akart a felezésről. Néha sikerült egy két kisebb evős összeugráson (mert járás után már nem lehet randinak nevezni) fizetnem, de javarészt ő állta. Tegyük hozzá, az ő családja anyagilag sokkal jobban is áll, mint az enyém.

A későbbiekben ő elkezdett dolgozni, én pedig mondhatni “csóró egyetemista” maradtam. Ekkor már azzal érvelt amellett, hogy ő fizethessen, merthogy én amúgy is sokat kell adjak lakbérre meg kajára stb. Míg neki nem volt akkor még effektív kiadása (szüleivel lakott). Ezen túl érve volt még az, hogy minek dolgozik annyit, ha rám nem költhet. Ez azért jött ki így, mert akkor soha nem engedtem, hogy bármit vegyen nekem.

Mostmár úgymond egyértelmű, hogy mindent ő fizet. Néha rákérdek, hogy ne fizessek-e én, de akkor nagyon csúnyán néz :D

És még ezen túl is: ő ilyen “férfi büszkeségnek” tarja, hogy ő fizethet :D nekem meg mindig ez a kép volt otthon is előttem (mármint hogy férfi fizet étterembe).

2020. aug. 25. 16:55
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

Elso randin- uriember letere, a parom fizetett. Kozosen megbeszelt randi volt, de az otletet nyilvan o adta (gondolom ti sem telepatia segitsegevel egyszerre boktetek ki, hogy:randizzunk)!

A kesobbiekben pedig hol en, hol o..hol kozosen.

Elso randikon mindig felajanlottam, hogy fizetem a reszem. Lehet, hogy en vagyok maradi, de az elso talalkan fizessen az erosebb fel :)

Ui: persze azt akkor, ha mindket fel reszerol erezheto a komoly szandek!

2020. aug. 25. 17:00
 5/21 anonim ***** válasza:
32/n - ez kimaradt.
2020. aug. 25. 17:00
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az elején úgy illik, hogy aki feldobta a programot vagy aki "meghívott", az fizessen. Én nem vagyok az ellen, hogy a lány kezdeményezzen, szóval ha én hívok meg valakit egy programra, akkor nekem evidens, hogy én is fogom fedezni ennek a költségét. Ha a pasi hívott el, akkor fizessen ő. Mindemellett persze felajánlom randin, hogy fizetem a magam részét, de ha ő hívott el, akkor igazából azt várom, hogy ezt udvariasan visszautasítsa :D
2020. aug. 25. 17:06
 7/21 anonim ***** válasza:

Ha első randi és érdekel a lány a továbbiakban is, illetve azt érzem, hogy én is érdeklem őt, akkor felajánlom, hogy fizetek. Ha ellenben azt érzem randi közben, hogy el kellene mondjam hogy bent felejtettem a kacsát a sütőben vagy azt érzem, hogy ez a csaj magasról tesz rám, akkor eszemágában sincs meghívni semmire. Fizetem a saját részem.

Ha kapcsolatról van szó, akkor nagyobb közös programot mint egy nyaralás közösen álljuk. Randikat mikor hogy, általában felváltva, de nem ragaszkodom hozzá. Volt már olyan, hogy nekem volt kedvem éppen elmenni valahova és ő azt mondta most nincs erre pénze én pedig mondtam hogy mindegy csak menjünk. 28F

2020. aug. 25. 17:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egy pár vagytok, miért a kérdés?
2020. aug. 25. 17:31
 9/21 A kérdező kommentje:

mert érdekel más emberek válasza hogy mennyire vagyok egy elcseszett ember :)

érdekel hogy más ember hogy gondolkozik egy adott témáról....

2020. aug. 25. 17:36
 10/21 A kérdező kommentje:
hozzáteszem hogy mivel személyes véleményt kérdezek itt jelenleg nincs rosz válasz, így mindenkinek megy pacsi....
2020. aug. 25. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!